Úvod > Fórum > Hardware > Síťové prvky > zprovoznění bezdrát. spoje mezi 2 body

zprovoznění bezdrát. spoje mezi 2 body

28.10.2011 23:05
ověřen

Zdravím, už nevím, co bych jak nastavil, abych konečně zprovoznil bezdrátový spoj mezi 2 body (na obr. ozn. jako AIR4) na vzdálenost cca. 1 km. Pro přehlednost sítě používám statické IP adresy. Struktura sítě je na obrázku zde:

http://multiply.com/mu/nandit/image/1/photos/7/600x600/5/struktura1.jpg?et=0iFu1rMrFzAn3IgeVNI2Ww&nmid=112451430

akorát namísto Router3 mám už jiné zařízení Alfa AIP W-610, který umí i klient mód (DI-524 neumí). Prosím, zkuste mi popsat, kde co jak nastavit (tj. pro Router2 a pro Router3). Zkoušel jsem již několik variant, ale nějak to nezabralo - někde dělám chybu, ale nevím, kde... Děkuji.

29.10.2011 08:46

dulezita vec-vidi se routery navzajem? jestli mas na jedne strane panelovku a na druhe parabolu, tak to neni nejlepsi kombinace... Z paraboly dojde signal na panelovku v pohode, ale z paelovky uz ten signal muze byt uz spatny a to muze delat problemy. 1km uz je celkem pekna dalka. a jeste dulezita vec-nepouzivat tyto pseudoAP, ale koupit neco trosku drazsiho, co umi lip skalovat a je citlivejsi.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace