30.10.2011 07:52 příspěvků:14 | Chtěl jsem se zeptat na pár informačních otázek. 1)Když zapojím kartu musím přeinstalovat systém. 2)Když mám v pc ovladače nvidia a má kartu nvidia můžu je tam nechat, a nebo mám naistalovat ty které jsou v balení.Má to udělat tak že nainstaluju ovladače z balení a potom oddinstaluju ty z počítače.Jednou se mi totiž stalo že sem nejdřív oddinstaloval ovladače z pc a změnilo se mi rozlišení obrazu a potom se mi to změnilo z digitálního na analogové.Děkuji vám za každou pomoc. |
---|---|
30.10.2011 08:31 příspěvků:5 728 | 1)nemusis nic preinstalovavat 2)zalezi co to je za grafiky, ale spis to preinstaluj, to co pises o tom rozliseni, tak to po instalaci driveru muzes zmenit. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
30.10.2011 16:55 příspěvků:14 | Hale a s těmi ovladači kdybych měl kartu amd 6950 2gb tk ty nvidia ovladače mám oddinstlovat první nebo nainstalovat ty ati a pa oddinstalovat nvidia. |
---|---|
30.10.2011 16:59 příspěvků:5 728 | to je defakto uplne jedno. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|