24.08.2010 17:11 příspěvků:1 | Dobrý den, mám opravdu kuriózní problém s mým PC. Sestava AMD Phenom 9600BE,Asus M3A32 deluxe/wifi(790FX),2x 2GB ram Patriot 800MHz, ATI Radeon 3870 OC verze od MSI a zdroj Xilence XP600, OS Win 7 ultimate edition. Už asi před půl rokem jsem začal mít problém s chodem některých her, tak jsem si stáhl program od AMD ... AMD Fusion, ten vypíná nepotřebné služby a aplikace a urychluje tak systém,v některých hrách,jako například GTA IV mi zvedl FPS asi o polovinu a tak jsem si na něj zvykl a zapínal ho v podstatě při každém spuštění. V poslední době jsem měl také problém s vadným routerem,který nekomunikoval přes kabel a tak jsem začal používat wifi kterou mám na MB integrovanou. Program fusion ale způsobuje přerušení spojení po dobu účinosti programu a proto jsem ho odinstaloval a nastal hlavní problém. Kdykoliv mám spuštěnou nějakou aplikaci,tak běží docela pomalu a to i video na internetu. Když ale hýbu s myší, tak je všechno v pohodě. Ve hře WarcraftIII (DotA) mi dokonce po delším čase neaktivity vypadává spojení. Nevíte co by mohl být zádhel?? ..napadá mě problém s RAM, protože ty mají problém i s režimem spánku,ale dřív jsem tento problém neměl. Děkuji za jakoukoliv odpověď. |
---|---|