Úvod > Fórum > Software > Ostatní > WinFast PVR

WinFast PVR

20.04.2008 18:20
příspěvků:1

Zdarec. Koupil jsem si televizní kartu, nainstaloval přiložený software WinFast PVR, instalace v pořádku. Obraz také jde, ale nejde mi zvuk. POkoušel jsem se nějak zvuk nastavit, ale prostě nejde. Nevíte, co s tím? Díky za každou odpověď!

20.05.2008 20:56

(neregistrovaný)

Já jsem tento typ tv sice neměl ve vlastnictví, ale jenom zapůjčený asi na 2 dny tak nějakou zkušenost jsem tedy získal.

Pak mi asi po 4 dnech přišla nová TV karta typu:MSI TV@Nywhere A/D v 1.1 celkem slušný model u něj jsem už zustal před tím jsem vystřídal asi 3 tv karty , které mi moc nevyhovovali. No nic.

Teď k vašemu problému na vašem místě bych zkontroloval nastavení zvuku a nastavil bych na hodnoty typu AUX či STEREO MIXERU jiné hodnoty např:CD PLAYER a pod... by měli být nefunkční záleží na zvukové kartě takto by to mělo jít na integrovaných zvukových kartách možná i na těch PCI jenom si to chce pohrát s nastavením určitě nebude trvat dlouho a dostanete se na správné hodnoty, které vám jistě budou vyhovovat

přeji hodně zdaru

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace