07.09.2008 14:44 (neregistrovaný) | Zdravím vás všechny. Mám Windows Vista a pokaždé mi někdy spadne třeba se mi sekne při Flatout 2 a nebo jako teď při vypínání. Vždy je stejný proces. Já Notebook natvrdo restartuju a pak mi to hodí chybu že něco chybí (při bootování) pak to chce disk s systémem ale ten nemám mám jen ten ASUS. Tak tam hodím ten a musím celý windows reinstalovat. Ale teď už mě to vážně dožralo a rozhodl jsem se s tím něco udělat. A ptám se co? Mám tam dát Ubuntu (nebo jiný Linux)? Nebo je na to nějaká speciální podpora? Vážně nevím doufám že mi pomůžete. Např. Nepadá na to záruka? |
---|---|
28.01.2009 09:20 příspěvků:6 | Hoj. No měl jsem s počítačem podobný problém, pokaždé když jsem si něco zahrál tak se to seklo nebo to hodilo BSOD a musel jsem to restartovat popř. to nerozchodil počítač už vůbec a musel jsem to spláchnout. U mě to bylo ve vadných ramkách. Já bych zkusil v tvým případě memtest na ramky a nechal to běžet tak půl dne jestli to něco najde. Pokud jo tak na reklamaci, pokud ne zkus ještě jeden prográmek jmenuje se furmark, stáhni si ho a zkus tam zapnout stability test a extreme zatížení, jestli náhodou není ještě grafika nějak špatná. Jinak bych každopádně reklamačku zkusil. |
---|---|
04.07.2009 20:20 příspěvků:208 | Stiahni si niekde vistu trebarz warez a ked ti to vista v notbuku spravi tak daj do mechaniky vistu a daj opravu malo by ti to opravit ten loder visti čo ti ju spušta kad zapneš notbuk a nabehne ti os. |
---|---|
08.07.2009 19:21 příspěvků:14 | Warez bych nestahoval, ale z original visty je downgrade na xp skoro zdarma! Google User
ATI Radeon user
Lineage 2 Player
_Obrázky z userbaneru nefungujou :] |
---|---|
14.02.2011 13:06 příspěvků:30 | Jestli chceš Linux tak opravdu jedině Ubuntu.. Frejda |
---|---|
14.02.2011 13:17 příspěvků:1 920 | Přečti si něco o DOWNGRADE zde: http://pctuning.tyden.cz/software/ladeni-windows/9943-bleskovka-downgrade_z_windows_vista_na_windows_xp Doporučuju downgrade. Linux je úplně něco jiného, a nespustíš tam spoustu her, co na windowsech. Je to úplně jiné pracovní prostředí, zajistisi tedy radši ten downgrade. |
---|---|