Dotaz vyřešen reakcí: 14.02.2017 09:46
14.02.2017 08:30 příspěvků:19 | Ahoj, řeším problém že když spustím apku původem z Windows Store tak asi 10 sekund běží a pak se ukončí. Četl jsem už nějaké návody které doporučují reset Windows Store. Ale Windows Store funguje úplně normálně. Děkuji předem. |
---|---|
14.02.2017 08:40 příspěvků:4 972 | Pokud by fungoval normálně, pak by se to po 10 s neukončilo. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
14.02.2017 09:13 příspěvků:19 | Já myslím aplikaci z WS ne WS! |
---|---|
14.02.2017 09:17 příspěvků:4 972 | Je v tomto nějaký problém? Proč to neuděláš? Četl jsem už nějaké návody které doporučují reset Windows Store Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
14.02.2017 09:22 příspěvků:19 | Tak dobře. Zkusím to. |
---|---|
14.02.2017 09:33 příspěvků:4 972 | Od kdy máš tento problém? Zkusil si bod obnovení? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
14.02.2017 09:38 příspěvků:19 | Mám ho asi tak měsíc. Ale když jsem ten NTB dostal normálně jsem si nainstaloval a úspěšně spustil Facebook Messenger. |
---|---|
14.02.2017 09:40 příspěvků:19 | PS: Samozřejmě přes Windows Store a ten Messenger pořád funguje. Já si myslím že Obnovení není potřeba, protože WS nepoužívám tak moc. |
---|---|
14.02.2017 09:42 příspěvků:4 972 | Zkusil si bod obnovení? Je třeba zkusit se vrátit do bodu, kdy to ´fungovalo. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
14.02.2017 09:43 příspěvků:19 | Říkal jsem přece že ne. |
---|---|
14.02.2017 09:43 příspěvků:4 972 | No jo, to si doplnil když já to už psal Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
14.02.2017 09:44 příspěvků:19 | |
---|---|
14.02.2017 09:46 příspěvků:4 972 | Ty víš co všechno dělat nemusíš a máš to i zdůvodněné. Takže vlastně žádnou radu nepotřebuješ. Držím palce! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
14.02.2017 09:46 příspěvků:19 | Já jsem zatím body obnovení nedělal. |
---|---|
14.02.2017 09:51 příspěvků:4 972 | S tebou je to těžké. Vždycky když máš nějaký dotaz máš napsat jaký máš systém a notebook, ono je to u každého systému rozdílné. Něco k W10: https://support.microsoft.com/cs-cz/help/12415/windows-10-recovery-options Obnovení počítače z bodu obnovení systému Tato možnost vrátí váš počítač zpátky do určitého okamžiku v čase, který se označuje jako bod obnovení systému. Body obnovení se vytvářejí při instalaci nové aplikace, ovladače nebo aktualizace Windows a při ručním vytvoření bodu obnovení. Obnovení neovlivní vaše osobní soubory, ale odeberou se při něm aplikace, ovladače a aktualizace nainstalované po vytvoření bodu obnovení. Klikněte pravým tlačítkem na tlačítko Start (nebo ho stiskněte a podržte) a vyberte Ovládací panely. V Ovládacích panelech vyhledejte Obnovení. Vyberte Obnovení > Spustit nástroj Obnovení systému > Další. Vyberte bod obnovení související s problematickou aplikací, ovladačem nebo aktualizací a pak vyberte Další > Dokončit. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|