16.12.2010 14:10 příspěvků:29 | Zdravím všechny. Na 160GB IDE disku jsem měl OS Win XP a po půl roce to nějak začalo zlobit - zpomalovat atd. tak jsem se rozhodl pro radikální řešení si vše zazálohovat na externí disk a provézt novou instalaci systému. Jenže při zálohování mi v disku "cvaklo" a restartoval se počítač. Tohle se stalo 2x a pak už mi to do windows nenajelo. Nebyl by to takový problém - disk je starý a stejně by šel do věčných lovišť. Hodil jsem tam jiný disk a nainstaloval systém. Ten "vadný" jsem dal jako externí že si z něj data vytáhnu. Tak se také stalo až na to že jsem se nemohl dostat do mé složky (dokumenty, plocha atd.) Tak jsem zkoušel nabootovat přes live verzi Linux Ubuntu a do složky se tak dostal. Jenže ejhle v dokumentech je složka jako skrytá a v linuxu jsem jí nenašel. Zkoušel jsem také znovu nabootovat z toho disku a nešel. Jak to z toho dostat prosím o radu Předem děkuji Durmanek |
---|---|
16.12.2010 14:12 příspěvků:29 | a zapomněl jsem dodat ve windows jsem při přihlášení měl heslo ((( |
---|---|