Úvod > Fórum > Hardware > Grafické karty > WIndows 10 BSOD (GTX970)

WIndows 10 BSOD (GTX970)

03.03.2016 19:05
příspěvků:1

Ahoj

Předevčírem jsem zapl gamesu a po 5 minutách hraní BSOD. Pc jsem pořizoval před měsícem a předtím žádné problémy. (http://www.czc.cz/3hog6ea7j0js49laaem42bioga/seznam)

Za normálního provozu BSOD nenastane, resp. se mi to ještě nestalo. Chlazením by to být také nemělo, toho má PC dostatek.

BSOD jsem měl 2 typy:
VIDEO_TDR_FAILURE (nvlddmkm.sys)
a
VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR

progooglil jsem už snad všechno, nevím jestli je to ovladači, nebo snad i samotným windows updatem? Koukal jsem na stránky Mrkvosoftu (http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/update-history-windows-10) , kde v posledním updatu je něco jako "Improved support for apps, fonts, graphics and display, airplane mode, Group Policy, PowerShell MDM, Windows Journal, Microsoft Edge, printing, touch display, roaming credentials, Push-Button Reset, Windows UX, local and streaming video, audio quality, error reporting, USMT, and VHD creation." Aktualizace jsem odinstaloval, ale problém trvá.

Ten BSOD nechápu, protože se vyskytuje na netu ve zmínkách od roku 2011 až do dneška.. Je to jako rakovina (no hate), na kterou není lék, nebo kde je problém?

Pokud někdo tušíte, budu moc rád za každou pomoc, už nevím co s tím.

Díky

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace