Dotaz vyřešen reakcí: 07.02.2016 10:16
07.02.2016 09:28 příspěvků:15 | Zdravím, minulý týden jsem koupil nový počítač s win 8. Okamžitě jsem přeinstaloval na Windows 10,ale objevil se mi malý problém. Po otevření nového okna mi toto okno zůstává na liště - když nad něj najedu kurzorem, tak se ukáže náhled, ale okno nemohu zvětšit na celou obrazovku. DDalibor |
---|---|
07.02.2016 09:30 příspěvků:4 972 | Dej sem obrázek. To už je od počátku W10? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
07.02.2016 09:33 příspěvků:15 | Trošku nerozumím - je to ta aktualizace na win 10, která se nabízí snad na každém počítači. S počítačem jsem kupoval Win 8. Obrázek zde asi nedám, protože píšu ze starého ntb. DDalibor |
---|---|
07.02.2016 09:35 příspěvků:4 972 | Čemu nerozumíš? Ptám se zda to dělá od počátku instalace Wion10, nebo to začalo třeba dnes. Já si dost dobře neumím představit co mám máš, ale hledal bych někde v nastavení složek-oken. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
07.02.2016 09:39 příspěvků:15 | UPs sorry, už rozumím. Včera jsem nainstaloval a trošku zkoumal - nic jsem nepřenastavoval, a dnes už okno (kromě náhledu) nemůžu zvětšit na obrazovku. DDalibor |
---|---|
07.02.2016 09:47 příspěvků:4 972 | Hledal bych to někde v nastavení složky, ale přesně nevím kde. Ještě bych zkusil vyhledat aktualizace. Pokud nějaké jsou, mohlo by to zabrat. ![]() Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
07.02.2016 10:16 příspěvků:15 | Díky, tak se to nakonec povedlo - nevím z jakého důvodu, ale měl jsem přepnuté zobrazování na druhém monitoru (nemám dva monitory). Ještě jednou díky za pomoc. DDalibor |
---|---|
07.02.2016 10:18 příspěvků:4 972 | Hlavně že se zadařilo! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|