07.08.2018 17:20 příspěvků:101 | Ve Win10 s Avast antivirem se mě nenačte (je tedy nefunkční) webová kamera. Předpokládal jsem, že by mohla být vadná, tak jsem ji vyměnil za novou Genius Face Cam 1000X, kde je v návodu napsáno, že ji stačí zapojit do USB portu, bez nutnosti nahrávat ovladače. Ani tato kamera nefunguje zvukově, ani obrazem. Na fóru jsem našel odkaz na možné ovlivnění antivirem. V mém antiviru Avast - Soukromí - Štít webové kamery je červený zámek a nikde jsem nenašel možnost, jak to tam změnit. Nebo by mohl být problém jinde? Díky za info na základě Vašich osobních zkušeností. |
---|---|
07.08.2018 17:41 příspěvků:4 972 | Tohle prostuduj, hlavně poslední bod: https://support.avast.com/cs-cz/article/123/ Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
08.08.2018 08:04 příspěvků:94 | Každé zařízeni které zastrčíš do USB portu pc, musí Windows přidělit ovladač.Zjistíš to ve správci zařízení.Funkčnost kamery si musíš ověřit v nějakém programu, např. Skype. |
---|---|