07.12.2011 21:00 příspěvků:118 | Zdravím, mám wifi router Huawei Echolife HG520i a chci se zeptat, zda ho lze připojit za switch tak aby mi rozesílal internet do notebooku přes wifi? Díky |
---|---|
07.12.2011 22:17 příspěvků:5 728 | trosku nechapu otazku... ten router sam od sebe siri net po wifi a switch k tomu nepomuze, nebot to je jen pro kabel. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
08.12.2011 07:08 příspěvků:118 | Já to chápu, měl jsem ho k internetu přes adsl od O2. Jen se chci zeptat na konkrétní řešení a to takové, když je internet do pokoje rozveden přes switch, takže když onen kabel ze switche zapojím do routeru, může rozesílat takto připojený internet přes wifi? O toto mi jde... |
---|---|
08.12.2011 10:52 příspěvků:5 728 | to si nejsem jist, vzhledem k tomu ze tento router nema wan vstup, ale adsl vstup. Mozna to bude fungovat po nastavení i při připojení přes lan port, ale nebude to jednoduchý nastavit. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|