Úvod > Fórum > Hardware > Síťové prvky > wifi router - AP + klient

wifi router - AP + klient

01.11.2007 10:31

(neregistrovaný)

Ahoj, potreboval bych poradit - hledam router domu, kterym bych se pripojil k memu poskytovateli pripojeni, ktery jede pres wifi. Potrebuji tedy, aby sla do routeru pripojit externi antena a aby fungoval tedy jako klient.

Rad bych se ale na tento router pripojoval z notebooku, ktere mam doma, takze potrebuji, aby soucasne fungoval jako AP. Verim ze nejaky takovy existuje, nicmene nevim, jak jej mam hledat.

Mate nekdo s necim podobnym zkusenosti? Nebo nevite alespon nekdo, pod jakou funkci mam takovy router hledat? Nasel jsem nekolik, kterym moc nerozumim (jako bridge, repeater...)

Diky

07.12.2007 20:24
příspěvků:2

Mam tento uz druhy OvisLink WL-5460AP 802.11g AP/Bridge/WDS/Client,SMA

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34039 Maka bezchybne a ma myslim skvelou podporu na strankach vyrobce. Vyuzivam ho presne jak rikas.pouze jako ap i kdyz ma plno jinych fci ktere nabizi. Zadny problem a spokojenost snad jsem pomohl urcite az se toto forum rozbehne hodi nekdo lepsi produkt pac tento uz nejaky mesic ma

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace