Úvod > Fórum > Ostatní > PCForum.cz > Vypnutí obrazovky, už si nevím rady

[VYŘEŠENO] Vypnutí obrazovky, už si nevím rady

Dotaz vyřešen reakcí: 15.07.2018 20:01

14.07.2018 19:09
příspěvků:10

Ahoj

Mám problém, během zaplého pc se zničeho nic vypne obrazovka, je jedno jestli hraji hru nebo jen něco vyhledávám na netu. Někdy (většinou) to hodí chybu a někdy ne, viz přiložený soubor. V nějaké poradně na netu, mi řekli že to je vadnou Grafickou Kartou, tak jsem jí odnesl k reklamaci, shodou okolností mi končila za týden. Jejich vyjádření bylo, že to Grafickou kartou není, že prý dělali 4 dny zátěžovej test. Ted ale nevím zda to jen neokecali, protože ted už mám po záruce a všechno svědčí o tom že to kartou je. Může mi někdo poradit, zda to je opravdu kartou a nebo by to mohlo být něčím jiným ? Děkuji

http://prntscr.com/k6g3k7

15.07.2018 13:28
ověřen
příspěvků:2 042

Nemám chuť odněkud stahovat nějaký obrázek, kdo mi zaručí, že není zavirovaný? Máš možnost ho vložit přímo do příspěvku, až to uděláš, budu se tím zabývat.

Jinak tvůj dotaz postrádá smysl. Nevypne se ti obrazovka, ale zobrazí se BSOD, což je něco úplně jiného.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
15.07.2018 18:47
příspěvků:10

někdy se vypne, někdy hodí chybu a obrázek se nestahuje, je uložený na netu

15.07.2018 19:04
ověřen
příspěvků:4 972

Obrázek se dává vždy sem, klikat na nějaký odkaz je nebezpečné!

Tak dej ten obrázek sem, do přílohy.

P.S. Každé kliknutí na obrázek na netu je jeho stažení, jinak bys ho v PC neviděl a to se stáhne i s případným virem.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
15.07.2018 19:30
příspěvků:10

Je nahrán na serveru pomocí Lightshot a opravdu se nestahuje... Dobře přidávám soubor do přílohy

15.07.2018 19:34
ověřen
příspěvků:4 972

Kdyby se nestahoval, neviděl bys ho! Kdyby tomu bylo jak ty myslíš, nepotřeboval bys mít internet, konkrétně download. Zkus si to vypnout a uvidíš.

Kolik je ti let? 14?

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
15.07.2018 19:41
ověřen
příspěvků:4 972

Zkus přeinstalovat grafiku.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
15.07.2018 19:44
příspěvků:10
bluespirit | 15.07.2018 19:34

Kdyby se nestahoval, neviděl bys ho! Kdyby tomu bylo jak ty myslíš, nepotřeboval bys mít internet, konkrétně download. Zkus si to vypnout a uvidíš.

Kolik je ti let? 14?

Tohle je trošku mimo .... Pokud je nahrán na serveru, je možné ho vidět bez nutnosti stahování. Aby byl viděn je samozřejmě nutné připojení, ale tady se jedná o tvé tvrzení nutnosti stahování, což není pravdivé. Když se přes link podíváš na něco např. na Youtube, tak to taky stahuješ ? Je mi 34 a rozumím pokročilejším věcím, nikoli základním o kterých se tady zbytečně dohadujeme. Je v příloze viděn ten obrázek ?

15.07.2018 19:45
příspěvků:10
bluespirit | 15.07.2018 19:41

Zkus přeinstalovat grafiku.

Grafiku jsem přeinstaloval xxx krát, jak staré ovladače, tak i nejnovější(včera). Divné je, že pokud nemá GK žádný ovladač, tak se zdá ok a pokud tam nějaký dám tak dělá chyby.

15.07.2018 19:48
ověřen
příspěvků:4 972

Ano i na trubkách se stáhne, ale do dočasných souborů.

Ty koukám nechceš poradit, ale mudrovat. Jdi s tím tedy do servisu, tam jsou na to zvyklí, ale nechají si to zaplatit.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
15.07.2018 19:55
ověřen
příspěvků:4 972

Žádný tvůj obrazek vidět není, to snad vidíš sám. Je vidět můj obrázek, který jsem od tebe stáhl! Tvůj obrázek vidět není, protože si ho vkládal jako png a měl 2,5 MB, já to uložil jako jpg a je 10x menší.

Radu jsem ti dal a tím končím. BSOD není moje parketa.

Ale bez ironie, dej to do servisu. Pokud sem neumíš vložit obrázek, pak opravu BSOD nezvládneš zcela jistě. Dobrou noc.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
15.07.2018 19:56
příspěvků:10
bluespirit | 15.07.2018 19:48

Ano i na trubkách se stáhne, ale do dočasných souborů.

Ty koukám nechceš poradit, ale mudrovat. Jdi s tím tedy do servisu, tam jsou na to zvyklí, ale nechají si to zaplatit.

Nechci mudrovat, ty jsi s tím začal Do servisu se mi to nechce dávat, ne kvůli penězům ale kvůli tomu že, servisáci tomu prd rozumí. Příklad - dával jsem jednou Pc do servisu s chybou, vypínal se taky obraz ale Bios hlásil pípnutím daný problém. Jeden servis mi vyčistil Pc se slovy že mu nic není, zaplatil jsem 400kč, dal jsem ho do druhého servisu a tam prý chyběli ovladače a zaplatil jsem 800,-. Nakonec jsem si sám zjistil co mu je a bylo to vadným zdrojem , koupil nový a jelo to, tak asi tak k servisu....

15.07.2018 19:59
ověřen
příspěvků:4 972

Moje poslední rada.

Obrať se na PC-Help.cz a tam je sekce BSOD - to je ta modrá obrazovka co ti vyskakuje. Je tam i návod co po tobě budou chtít. Podotýkám že to jsou machři, kteří chybu odhalí, ale budeš muset dodávat žádané informace. Měj se!

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
15.07.2018 20:01
ověřen
příspěvků:4 972
Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
© 2007-2019 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace