Úvod > Fórum > Hardware > Ostatní > výběr sluchátek

výběr sluchátek

19.12.2017 20:22
příspěvků:15

Zdravím,

jelikož mi minulý týden odešly mé Sony MDR-ZX110, ohlížím se teď po nových. Zaujaly mě sluchátka Niceboy HIVE. Mají dobré parametry, dobré uživatleské recenze a velmi pozitivní recenzi na DDWorld. Na druhou stranu jsem našel i sluchátka s lepšími parametry, hlavně vyšší citlivostí, kterou mají ty Niceboy jen o 2 dB/mW vyšší, než ty staré, které se mi zdály, že hrají dost potichu. Sice jsem zjistil, jak v telefonu pomocí engineering modu zvýšit maximální hlasitost, ovšem za cenu výrazného snížení kvality zvuku. Je mi ale jasné, že skutečný zvuk se pravděpodobně podle papírových údajů určit nedá. Chtěl bych se tedy zeptat, co byste mi doporučili. Sluchátka používám hlavně k poslechu hudby, hry se sluchátky hraji jen výjimečně. Od sluchátek požaduji za danou cenu co nejlepší zvuk, náhlavní konstrukci (špunty nesnáším) a kvalitní provedenní (prostě nejlepší poměr cena/výkon vyhrává). Bluetooth není nutný, ale chtěl bych, aby byl kabel pokud možno vyměnitelný, nebo dost odolný, protože je to obvykle to, co na sluchátkách odejde jako první. Budget je okolo 1000 Kč. Předem děkuji za rady.

02.01.2018 11:43
příspěvků:19

Spíš se rozhodni jestli chceš bluetooth nebo ne. Podle toho se jde pak rozhodovat. Já osobně bluetooth sluchátka používám na cesty v autobuse a celkově mhd. Už bych asi na drát nešel zpátky. Můžu si psát na mobilu jak chci a nemusím řešit kabel. Třeba ty moje jdou připojit i pomocí kabelu. To využívám hlavně doma u pc.

10.01.2018 07:41
příspěvků:14

Taky bych se příkláněl k bezdrátům. Ono je to celkově pohodlnější. Velké sluchátka mají i slušnou baterku, tak není třeba tak často dobíjet (nebo jak je psáno nademnou tak se dá ve většině případů připojit i kabel když se náhodou vybijou). O zvuk se bát nemusíš, taky jedny mám už víc jak rok a hrajou parádně.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace