26.03.2011 11:46 příspěvků:43 | Zdravím, potřeboval bych poradit nějaký kvalitnější video editor který je zdarma a zárověň to nebude trial.. Hlavní požadavky jsou aby se dal ořezávat obraz videa, přidávat nějaké jednodušší efekty, míchat zvuk a obraz a aby po uložení projektu nebyla kvalita videa třikrát horší než u originálu Děkuju. |
---|---|
26.03.2011 12:01 příspěvků:208 | Kebi to bolo kvalitne a zadamo tak to by každi použival, u takeho softu a ešte na spracovanie videa nič zadarmo není, nič ti neostava len kupit alebo kurierovat čo je nelegalne |
---|---|
26.03.2011 12:18 příspěvků:43 | No tak já ale nepotřebuju nic profesionálního. Takový photofiltre je taky zdarma a je to dobrý program. Něco podobného bych potřeboval na editaci videa.. |
---|---|
26.03.2011 16:25 příspěvků:1 920 | U videa je to jinak. Něco jsem hledal, ale jsou to opravdu šuntky, které nemají zdaleka ani na Movie Maker. Jinak na konci zpracování videa, jestli ti jde o kvalitu, už by jsi si něco musel pořídit nelegální cestou, nebo zaplatit... |
---|---|
30.03.2011 19:21 příspěvků:43 | Tak jsem si zatím stáhl alespoň trial Sony Vegas Pro 9, ale jakmile chci pustit video které dělám, nebo jenom náhled originálního videa v programu, tak se video neuveritelne seká (zvuk pritom jede dobre)... Je to jenom v tom náhledu, protoze kdyz to pak vyrenderuju tak je to uplne normlani, ale jde o to ze jakmile se vam to seka tak toho moc neupravite...nevite co s tim? nejde tam třeba nějak snížit rozlišení v tom náhledu nebo tak něco? |
---|---|