19.02.2013 10:09 příspěvků:7 | Dobrý den Při Startu mi pomalu naskakují ikony.Na radu s uživatelským účtem jsem zjistil,že se na něj nemůžu dostat.Ukazuje se mi hlášení"Chybný počet argumentů nebo chybné přiřazení vlastností. Děkuji za pomoc. |
---|---|
19.02.2013 10:17 příspěvků:5 728 | proc zakladas duplicitni tema? Priste obnov to predchozi (napr. napsanim UP) Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
19.02.2013 10:40 příspěvků:7 | omlouvám se za duplicitní téma jsem na foru teprve druhý nebo třetí den nevím co je UP.Téma jsem opakoval protože jsem si nebyl jist,že mi někdo rozumí.Nikdo neodepisoval tedy kromě Tebe.S prvním problémem jsi mi pomohl nemohl bys to zkusit i s tímhle.Příště si dám pozor. Dík za pomoc |
---|---|
20.02.2013 21:36 příspěvků:7 | Dobrý den Dočetl jsem se,že existuje způsob obnovení uživatelských účtů pomocí(repadmin/options-recovery dc = ""name""/recovery Disable-inbound-repl) omlouvám se není to napsané zrovna nejlíp. PC mi zahlásil,že tento příkaz nebyl očekáván.Dělám něco špatně? Program Ad Tidy 1.4.1 mi Windows zablokoval kvůli možnému poškození.Jak mám tedy ty úživatelské účta obnovit?Už jsem zkusil co se dá o kamarádi mi radí pouze přeinstalaci,což se mi teď zrovna nehodí protože tam mám toho asi 1,5TB a musel bych to roztřídit,bratru na den práce-nejsou to jen filmy,ale hlavně hudba. Dík radekismo |
---|---|
21.02.2013 06:56 příspěvků:5 728 | No, napis jaky mas operacni system, uz te zacinam trochu chapat Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
21.02.2013 09:57 příspěvků:7 | Dík |
---|---|