Úvod > Fórum > Hardware > PC - desktopové počítače > tv karta a software na propojeni pc s tv

tv karta a software na propojeni pc s tv

11.08.2008 11:25
příspěvků:91

Ahojda lidicky ,

nevim, zda pisu do spravne sekce, ale potrebovala bych poradit vice veci.

1) chtela bych propojit pres kabel televizi s pocitacem, a nahrat si obcas neco z televize do pocitace. Nevite prosim nejaky program? pripadne co vse mam nastavit v pocitaci (prip.kde),aby pocitac s televizi komunikoval i pro pouhe prehravani filmu z pocitace na tv.

2) kdybych mela TV kartu, platim neco za sledovani televize na pc? Pripadne lze si vybrat i ruzne kanaly,ktere jdou normalne sledovat pres satelit? (eurosport, ct24,ocko,...)? Jde pripadne pri propojeni pc s tv na tyto kanaly koukat na tv?

PRedem moc moc dekuji,...vim,ze mam asi moc otazek, a nektere dost blbe,ale jsem opravdu veliky laik.

Dekuji.
Lenka.

11.08.2008 13:46
moderátorověřen
příspěvků:282

Rekl bych ze bez tv karty se z televize do pocitace moc nedostane. Ono ani s tv kartou se z televize "bedinky" nic nedostane.

07.09.2008 18:31

(neregistrovaný)

Z bedny doopravdy nic neztáhneš. Nedávno jsem koupil Win Fast PVR2, po nainstalování softwaru ho přez usb připojíš k počítači, připojíš k němu anténu, naladíš a můžeš koukat. Televizi si mmůžeš připojit přez S-video výstup, pokud ho na grafice máš. Na grafice bys mohla mít taky TV out. To vynecháš to kupování ainstalaci softu, napícheš anténu, naladíš a koukáš. Hlavní zásada>>> Anténa musí do počítače<<<, pokud si do něj chceš něco nahrát. Programy na ovládání TV v počítači se nejlíp hledají >Start>Programy... Pokud nevíš, kterej to je tak musíš pročíst všechny

07.09.2008 18:47

(neregistrovaný)

Ještě co se týká poplatků. Poplatek se počítá na domácnost.Přijímačů můžeš mít kolik chceš. Pouze při podnikání se platí z každýho přijímače. Myslím to tak, že pokud bude mít kapitalista v kanceláři čtyři televize, aby se nezdržoval s přepínáním , měl by z každé zaplatit poplatek. Protože doma nejsme kapitalisti, tak se platí na všech sedum televizí jeden poplatek a to i v případě, že nemáš žádnou anténu .

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace