Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > svchost.exe (netsvcs)

svchost.exe (netsvcs)

18.02.2016 15:09
příspěvků:4

Dobrý den, prosím o radu. Mám win 10 a nedávno jsem změnil poskytovatele internetu. Dnes mám sice mnohem rychlejší net, ale omezen 30Gb za měsíc a proto si hlídám stažená a odeslaná data. Zjistil jsem, že program svchost.exe (netsvcs) mi stále běží a stahuje aktualizace a tím i velké množství dat a ikdyž jsem v nastaveni mskonfig vypnul aktualizace Windows tak se mi stále spouští tento program svchost.exe (netsvcs) a "žere" data. Dokážete poradit jak to vypnout?? Děkuji všem a omlouvám jestli to zde již bylo, nenašel jsem to .

18.02.2016 15:42
ověřen
příspěvků:4 972

Proces svchost.exe má na starosti služby systému a běží v systému vícekrát. Pokud bys to vypnul, nejspíš nepůjde internet.

Také ale někdy bývá svchost jako škodlivý kód. S tím by ti poradili na Viry.cz

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace