Upoutávka

[VYŘEŠENO] Střih v HEVC bez rekomprese.

Dotaz vyřešen reakcí: 05.02.2020 15:40

25.11.2019 14:05
příspěvků:2

Ahojky, který STB se Vám osvědčil s VideoReDo ver. 6 a nekóduje? Dík.

25.11.2019 15:23
příspěvků:10

Vlastním stb Evolveo Omega T2, nahrávky jsou nekódované ve formátu .tsv, ale jak jsem již uvedl nelze zatím (možná vyřeší budoucí update verze 6) editovat nahrávky z PS13 (Digital Broadcasting) VideoReDo TVSuite v. 6 z ostatních multiplexů lze editovat bez problému

26.11.2019 10:06
příspěvků:2

Chtěl bych vyzkoušet jak půjde editovat nahrávky z Skyworth SKWT21FTA. Zatím ho ještě nemám a googlím informace, jestli by to byla dobrá volba. Máte s ním někdo už zkušenost?

27.12.2019 09:36
příspěvků:63

Zdravím.

Stáhl jsem nový VideoReDo Pro V6 beta build 811a. Jak se tam zadává klíč? Nefunguje ani ten co jsem dostal s nákupem, ani co zase změnili nějaký postup a je na stránkách.

Poradíš?

30.12.2019 17:27
příspěvků:207

Mě se to aktualizovalo samo, bez klíče.

Dnes jsem přeinstaloval Windows 10 a tak jsem musel v záložce Nápověda, Aktivovat licenci vložením klíče. Zadal jsem Název a Klíč, ihned se vše zaregistrovalo. Je to spojené s emailem přes který jsem se registroval u VRD.

12.01.2020 11:01
příspěvků:63

VRDTVS-6-60-7-812a. Jak jsi spokojen teď? U mě zatím dobrý.

12.01.2020 12:19
příspěvků:207

U mě ne.

Pořád se mi u ukládaných pořadů opožďuje zvuk za obrazem. Třeba na pátý pokus se to povede dobře a pak opět opožděně. Ve VRD zatím nepřišli na to čím to je. Už jsem i přeinstaloval načisto Windows 10, přepnul jsem externí grafiku na grafiku v procesoru a pořád žádný výsledek. Od prosincové aktualizace Windows se mi někdy rozblikají ikony v PC a tak mám podezření, že to dělá nějaký ovladač Microsoftu, ale nepřišel jsem na to, který.

14.01.2020 16:23
příspěvků:63

A v čem to přehráváš? Já na stolním playeru a v doinstalovaném KODI některé avi (Divx, XviD). ale i mkv H264 / H265 se zvuk rozchází i o dvě vteřiny, ale v SW playeru co je tam předistalovaný, tak ty stejné jsou OK. Jestli to nemá taky na svědomí určitý SW přehrávač.

14.01.2020 16:59
příspěvků:207

Přehrávám to v Cyberlink Power DVD 18 Ultra, Media Player Classic nebo TV. Původní nahrávka z TV karty je vpořádku až po označení reklam ve VRD a uložení se zvuk opožďuje. Někdy se uloží správně a někdy se zvuk opozdí.

15.01.2020 09:14
příspěvků:63

Čert ví v čem to vězí. Než na to příjdou, tak jedině to napravit v mkvmerge GUI. Já používám na takové problémy s posunem zvuku starší verzi 8.2.0.

15.01.2020 09:34
příspěvků:207

Dělám to podobně, zvuk vyjmu z původního i upraveného pořadu v Audacity ho posunu na úroveň původního zvuku a v mkvtoolnix ho vrátím k filmu. Ovšem představa, že bych to měl dělat s každým pořadem není příjemná.

18.01.2020 23:47
příspěvků:4
danton3 | 29.05.2018 15:11

Zdravím.

V PC jsem přešel na záznam z PCI-e karty DVB-T2. A nastal problém s vystřihováním reklam bez rekomprese.

Záznam má parametry (MediaInfo):
Formát : MPEG-TS
Formát : HEVC
Formát/ : High Efficiency Video Coding
Format_Profile : Main@L4.1@Main
Šířka : 1 920pixely
Výška : 1 080pixely
Poměr stran : 16:9
Frame rate : 50,000 FPS
Formát zvuku : AAC

Zkusil jsem toho dost a bud odmítají HEVC, nebo ignorují zvukovou stopu.

Ideální by bylo VideoReDo TVSuite V5 s podporou HEVC. Ale neexistuje.

Adobe Premiere Pro CC 2017
Adobe Media Encoder
Sony Vegas 13
Cyberlink PowerDirector 13 Ultra
Final Cut Pro X
Avidemux 2.7

Používá někdo nějaký soft bez rekomprese?

Na ukázku 41 vteřin záznamu (29MB).
-----------
Díky za tipy.

rešení je sony vegas

05.02.2020 15:40
příspěvků:63

Řešení je VideoReDo TVSuite V6.

05.02.2020 15:44
příspěvků:63
viko10 | 15.01.2020 09:34

Dělám to podobně, zvuk vyjmu z původního i upraveného pořadu v Audacity ho posunu na úroveň původního zvuku a v mkvtoolnix ho vrátím k filmu. Ovšem představa, že bych to měl dělat s každým pořadem není příjemná.

U nového VRDTVS-6-60-7-8174a máš stále ten problém? Jak jsi spokojen teď? U mě zatím dobrý.

06.02.2020 18:00
příspěvků:207

Poslední mám VRDTVS-6-60-8-814a. Někdy se uloží dobře a někdy se zvuk opožďuje a to jsem udělal čistou instalaci OS a hned nainstaloval VRD nic jiného jsem v PC neměl přepínal jsem mezi externí a interní grafikou a nepomohlo to.

Ovšem když přepnu úroveň snímků na GOP tak se uloží vždy dobře. Nejsou však tak přesné řezy, musím stím počítat a označit řez o trochu dál pak je to dobré.

© 2007-2020 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace