Upoutávka

Střih v HEVC bez rekomprese.

10.08.2019 22:03
příspěvků:194
cepheus | 10.08.2019 19:14

Zdravím, snažím se najít program na vystříhání reklam

z videa natočeného ze satelitního přijímače. Před několika

lety to šlo bez problémů s pomocí VideoReDo TVSuite H.264.

Dosud jsem neobjevil žádný program, který by to uměl.

Bohužel i beta verze VR6 má stejnou odezvu jako většina

programů,které jsem zkoušel (pokud záznam vůbec "viděli"),

tj. formát je nepodporován atd. Ptám se tedy jestli existuje program, který můj požadavek umí. Děkuji za radu.

Dobrý den, předpokládám, že se video uloží do TS formátu. To by beta verze VRD6 měla umět načíst pokud není video zakódované. Můžete zkusit nastavit parametr vykreslování v EVR. Pokud to nepůjde tak napište na nástěnku ve vláknu verze 6 beta. Tam se řeší všechny nefunkční věci. Také jsem tam několikrát psal.

https://videoredo.net/msgBoard/index.php?whats-new/

11.08.2019 12:28
příspěvků:2

Díky za odpověď, vyzkouším to.

04.09.2019 22:31
příspěvků:57

Zdravím.

Jak ostatním funguje funkce Fade In / Out? Fade In je už v pohodě (v minulé ještě neé), ale Fade Out se stále při stmívačce obraz rozpadá.

Verze poslední - VRDTVS-6-4-92-801a
Díky.

05.09.2019 09:40
příspěvků:194

Tuto funkci jsem nikdy nepoužil. Když mi napíšete kde a jak se používá tak jí můžu vyzkoušet.

06.09.2019 03:00
příspěvků:57

Nástroje - Možnosti - Titles and transitions - přepnout na Fade. No a přídá na začátek a na konec rozstmívačku a stmívačku. Včetně zvuku.

06.09.2019 21:28
příspěvků:194

Tak jsem to vyzkoušel. Na konci filmu při stmívání funguje dobře, ale když už snímek skoro není vidět tak se na půl vteřiny zastaví film a pak se ukončí. Verze VRDTVS-6-4-92-801a.

14.09.2019 22:28
příspěvků:57

Takže už je venku plná verze? VRDTVS-6-60-1-802a. Koupený klíč to odmítlo s nějakým anglickým odůvodněním, navedlo mě to na stránky a vygenerovalo nový klíč a je to v poho.

Už i výběr audio stop před uložením funguje, do poslední předverze po kliknutí na "Nastavení profilu" se program uzavřel.

Tak že by po tolika měsících, snad roce už byla V6 hotova?

15.09.2019 15:36
příspěvků:194

Vypadá to tak i když po aktualizaci a zadání nového klíče mám pořád na hlavním okně název Beta.

Píšou že: Toto je oficiální vydání. Nový beta program bude brzy spuštěn, protože ve verzi 6 bude k dispozici mnohem více funkcí a vylepšení.

Měl jsem problém s aktualizací. Koupil jsem VRD TVS 5 na instaluj.cz a nechtělo mě to pustit k vygenerování nového klíče. Psal jsem na podporu a tam vše uvedli do pořádku na druhý pokus. Ještě že jsem měl schovaný email z června 2018, kde jsem dostal slib, že po koupení verze 5 dostanu zdarma verzi 6.

Zatím verze 6 funguje dobře.

03.10.2019 14:52
příspěvků:10

Zdravím,

mám problém ve verzi 6.60.2.803, když chci vystřihnout část nahrávky SD HEVC s rozlišením 960x540 ve formátu .TSV (nahráno DVB-T2), uloží se soubor s velikostí 0 bajtů ( předtím se zobrazí klasicky dialogové okno: rychlé kopírování snímků apod.) a vrátí mě to zpět do editačního okna programu, při stříhání fullhd videa s rozlišením 1920x1080 vše proběhne v pořádku.

P.S. vyzkoušeno na win7 a win10 professional.

Co mám v nastavení změnit, popř. je to chyba verze 6.60.2.803?, zkoušel jsem beta verzi 6.60.3.804 ani tady jsem neuspěl :-(.

Díky za reakci, případnou pomoc.

03.10.2019 19:42
příspěvků:194

Dobrý den, máte placenou verzi nebo beta? Mám plnou verzi, poslední je 6.60.2.804. Ukládáte videa do jiné složky, nejlépe na jiný disk? Zkuste ještě změnit název videa před uložením. Mě se videa ukládají dobře a v nastavení jsem nic neměnil.

04.10.2019 14:27
příspěvků:10

Zkoušel jsem jak beta verzi tak placenou 6.60.2.803 a problém přetrvával i v beta verzi 6.60.2.804, rovněž jsem přejmenoval soubor a uložil do nové složky pravda na totožný disk jako originál.

Možná nemám dostatečně výkonný comp, ale to nevysvětluje proč fullhd nahrávka jde uložit a SD nahrávka TV NOVA 540p nelze (střih byl dlouhý cca. 6 vteřin) ostatní komerční SD stanice jsem editovat nezkoušel...

Pozoruhodné bylo, že celá nahrávka uložit šla

pod nástrojem fix stream, někdy se uložila

jen část vybraného střihu...

04.10.2019 17:12
příspěvků:194

Vypadá to spíš, že chyba bude někde v nastavení PC. Možná by stálo zato zeptat se na fóru VideoReDo. https://videoredo.net/msgBoard/index.php?whats-new/

07.10.2019 13:32
příspěvků:10

Zdravím,

přes víkend jsem experimentoval načež jsem došel k překvapivému výsledku programy SD HEVC 540p lze stříhat pokud jsou nahraný s přechodové sítě 12 (ČRA) naopak nahraný program s přechodové sítě 13 (Digital Broadcasting) stříhat nelze, může mi někdo tuto informaci potvrdit nebo naopak vyvrátit editací nahrávky programu ze zmiňované PS13 (mediainfo cca. stejné jako u PS12)

P.S. nahráno ze stb Evolveo Omega T2, formát .TSV.

Děkuji za odpověď.

07.10.2019 15:22
příspěvků:194

Na některých multiplexech komerční TV jsem měl hodně špatný obraz. Jelikož nahrávám jenom z řady ČT tak mi to nevadí protože mám velkou TV na koukání.

07.10.2019 15:34
příspěvků:10

Zkusil jste pro kontrolu něco nahrát z PS13 a následně editovat, přimlouvám se, ať zjistíme jestli je to problém u mě nebo obecně programu VideoReDo TVSuite...

Nicméně programy Z TV NOVA budu nahrávat z PS12 ikdyž mají v této síti nižší datový tok :-(

07.10.2019 17:52
příspěvků:194

Tak jsem nahrál pořad z Novy s přechodové sítě 13, kanál 24, 498 Mhz. Kartou, AVerMedia TV tuner DVB-T2 TD310. Ve VideoReDo TVSuite 6 střihat šel i uložit. Horší to bylo s přehráváním. Power DVD 18 se seká po vteřině, přehrávač od Windows 10 nevidí obraz jde jenom zvuk na Windows media player také jenom zvuk. Přehraje ho dobře jenom MPC.

Zvláštní je, že video vůbec nevidí TV LG.

08.10.2019 15:26
příspěvků:10

...asi jsem neměl příliš šťastnou ruku při výběru stb Evolveo Omega T2...

17.11.2019 17:32
příspěvků:57

S novou verzí VideoReDo TVSuite 6.60.5.809a ze včerejška 16.11.2019 mi nechce nic uložit, ani sestříhané, ani nesetříhané. Dlouho se vrtí čevený blesk a Výpočet zbývajícího času, pak zežloutne a nic. A to v HEVC ts. V mkv to jede. Setkal se s tím někdo?

Díky.
P.S.:
Teď dorazil nový 6.60.5.809b a stejné.

17.11.2019 21:58
příspěvků:57

P.S.:

Vyštrachal jsem starší verzi 6.60.3.805 ze 04.10.2019 a vše funguje.

18.11.2019 09:21
příspěvků:194

Evidentně mají v nové verzi chybu, také mi nefunguje. Tak snad to brzy opraví. Naštěstí si schovávám všechny předchozí verze takže můžu dál fungovat.

Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.
Pokud budete vkládat odpověď bez znalosti dalších stránek můžete být mimo :)
© 2007-2019 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace