[VYŘEŠENO] Starý počítač

Dotaz vyřešen reakcí: 02.02.2018 16:02

02.02.2018 14:20
příspěvků:3

našel jsem doma počítač značky LEO (Libra Electronic) a hledal jsem, jaký je to model a popřípadě jakou má cenu (pravděpodobně žádnou)

nic jsem nenašel a proto se ptám. Pokud potřebujete sériové číslo tady je: 00010342, přidávám fotku. Děkuji za odpověď

02.02.2018 16:02
ověřen
příspěvků:2 036

To je ještě prastaré PC AT z první poloviny 90. let. Starožitnost to ještě není, prakticky použitelné v dnešní době také ne. Pokud neprojeví zájem nějaký bláznivý sběratel, pak je to na vyhození.

Typ na tom nenajdeš, nejspíš je to sestavené z komponentů.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
02.02.2018 17:15
ověřen
příspěvků:4 972

Na internet stačí.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
02.02.2018 17:44
ověřen
příspěvků:2 036

Nezlob se, ale chtěl bych vidět, jak na tom surfuješ po netu

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
02.02.2018 17:48
ověřen
příspěvků:4 972

Moje první PC mělo 256MB RAM a byl jsem připojený přes telefon kde byla datová SIM a do PC to šlo přes infra port.

Takže telefon položený na stole a naproti infrasnímač.

Jak jsem byl spokojenej :-D
No dnešních 100Mbit je přece jen lepší.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
02.02.2018 22:16
příspěvků:3
satam | 02.02.2018 16:02

To je ještě prastaré PC AT z první poloviny 90. let. Starožitnost to ještě není, prakticky použitelné v dnešní době také ne. Pokud neprojeví zájem nějaký bláznivý sběratel, pak je to na vyhození.

Typ na tom nenajdeš, nejspíš je to sestavené z komponentů.

Děkuji moc za odpověď
18.07.2019 16:17
příspěvků:3
bluespirit | 02.02.2018 17:48

Moje první PC mělo 256MB RAM a byl jsem připojený přes telefon kde byla datová SIM a do PC to šlo přes infra port.

Takže telefon položený na stole a naproti infrasnímač.

Jak jsem byl spokojenej :-D
No dnešních 100Mbit je přece jen lepší.

Na tom by to možná šlo,

Ale ten počítač má 32mb ram, 400mhz processor s jedním jádrem a 2mb grafiku

© 2007-2019 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace