Skype

04.04.2011 16:47
příspěvků:2

Není mi jasné,proč Skype občas (a někdy silně občas) zamrzá. Když mluvím s Brisbane -Australie-třeba hodinu o výborné kvalitě zvuku i videa a druhý den třeba s Michigan -USA kvalita horší a často zamrzá nabo se úplně ztratí. PC je OK,připojení ADSL jinak bez problémů.

04.04.2011 17:24
příspěvků:2

Vse vsak probiha v real-time a zavislot kvality je primo umerna dobe odezvy a stabilite vasi datove linky. Z vaseho PC odchazi data ve forme paket, ty prochazi uzlovimy body na servery az k cilovemu ucastniku, kde se opet transformuji. Po ceste jsou smerovany a dochazi k zpozdeni. To proc kavila je hrozna spociva na dobe odpovedi od protejsi strany, kdy nektere pakety dochazi v zavislosti na vytizeni se zpozdenim, obcas nedojdou vubec. Paterni linky jsou v urcitych casovych usecich temer na hranici sve dimenzovanosti, muze se tedy zdat ze v urcitou dobu to proste nejede a nekdy zase ano. Na internetu je par nastroju, ktere vam dokazi nazorne zachytit vsechny pakety a dat presny popis, ovsem pokud nejste informatik a spis jen domaci uzivatel, jsou vam tyto technicke udaje naprosto k nicemu a stejne nic nezmuzete. Aktualni verze skype je prinosna, ochrana a snaha neprovadet dalsi akce na internetu v dobe hovoru taktez.

08.04.2011 07:29
příspěvků:2

Díky za bleskovou odpověď. Občasný problém v Michigan bude asi v přípojném bodě a jeho kapacitě. Poradím známým ,ať naléhají na svého dealera internetu o zvětšení kapacity,nabo zlepšení spolehlivosti a kvality spojení jiným způsobem.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace