Sestavy WANT ?

10.09.2008 17:56
příspěvků:1

Ahoj lidičky, vyhlédl jsem si na webu WANT.cz sestavu Want High Inquisitor, jelikož se mi zdá být na moje potřeby ideální (hlavně hry, střih videa a mixování hudby).

Můj dotaz - máte někdo s těmito sestavami nějakou zkušenost ? Nerad bych šel do něčeho, co mi nevydrží.

Díky !

10.09.2008 18:37

(neregistrovaný)

Zdravím, vlastním sestavu WANT Crusader s 5000+ Athlonem - nataktovaný procesor, paměti i grafika. Nemůžu si nikterak stěžovat, mám volnou ruku - nedavno jsem si přidával novou zvukovou kartu a pro jistotu jsem jim zavolal, jestli tím nepřijdu o záruku a dozvěděl jsem se, že v tomto mám opravdu volnou ruku.

Rozhodně si nemyslím, že bys volil špatně, já jsem spokojen (určitě nás je více).

Hezký den, D. Fila.

P.S.: Vy jste také z Plzně ? Podle části IP soudím také PilsFree.

11.09.2008 10:45
moderátorověřen
příspěvků:282

Vypada to hezky co se tyce vnitrnosti, mozna disk by mohl byt vetsi. Kazdopadne si ale myslim ze ta volba casu neni dobra, ma jiste i dobrou funkcnost ale myslim ze predesignovany case se casem muze omrzet.

13.09.2008 12:00

(neregistrovaný)

No já na ten kejs stejně moc koukat nebudu, ale až pojedu někam na LANku, tak se hezkej kejs hodí ... jinak disk si připlatim (za větší).

17.11.2008 21:14
příspěvků:1

Dobrý den(teď vlastně večer)

Chtěl bych se zeptat jestli je tu více lidí kteří mají s wantem zkušenosti....asi tak za půl roku(spíš míń) si chci pořídit nové PC

Tady ta firma se mi zamlouvá(od wanta má i kámoš PC)....jen mě zajímá jak je to s reklamací

Když tam není žádná plomba tak jak to může být reklamovatelné ???

Vždyť do toho může kdejaký pablb šáhnout a něco poškodit ....

Jinak co jsem našel tak byly chvály(jednání atd.)

Dále mě zajímá toto:

Pokud je závada vážnější, objednáme přepravu, která Wanta u Vás vyzvedne a po opravě doručí zpět. V případě, že se projeví závada HW, je celá oprava ZDARMA a to včetně dopravy tam i zpět. Dbejte prosím na pečlivé zabalení Wanta tak,aby nedošlo během cesty k dalšímu poškození PC!!!

Fakt?? Oni obědnají přepravu? WOW

Pokud se testováním zjistí, že závada není v hardwaru,(v součástkách PC) ale v softwaru(chyba uživatele) – je o tomto uživatel telefonicky informován, je mu sdělena předpokládaná cena servisu + je nutné uhradit dopravu PC tam i zpět (240Kč za cestu tam a zpět)

Takže když mi spadne ze svahu nebo ho rozkopu tak mi to zdarma opraví, ale když podělám něco na HDD tak budu platit?

Škoda, že toho na netu o téhle firmě není víc

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace