Upoutávka
Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > Sekají se Videa "Všeobecně"

Sekají se Videa "Všeobecně"

01.02.2015 22:13
příspěvků:4

Dobrý den.

Chci se zeptat nedávno mi se mi na Google Chromu začali sekat videa. V PC jdou videa v Full HD plynule ale na webu se vše seká. V Internet Explorer se videa nesekají a jdou plynule tak jak mají. Procesor mám při přehráváni vytížen maximálně na 70%. Zkoušel jsem různé tipy, ale nic nepomohlo.

Děkuji.
Můj PC:
Win 7 64bit
Intel Pentium CPU B940 2x 2.0HGz
AMD Radeon HD 7470M
4GB RAM

01.02.2015 23:25
příspěvků:4

Ok. Při pokusech s flash playerem se mi povedlo docílit že se videa už nesekají téměř nikde. Kromě Youtube. A když vypnu hw akceleraci v prohlížeči nesekají se už ani videa na YTB. Ale vypadají kostičkovatě.

05.02.2015 14:14
příspěvků:6

Pokud chceš relevantní radu, pak je třeba napsat jaká videa se sekají a také co všechno si zkusil. Pokud se jedná o YT, pak zkus

https://www.youtube.com/html5

06.02.2015 15:38
ověřen
příspěvků:38

Nestáhl jsi nějaká rozšíření nebo doplňky do Chrome?

06.02.2015 20:03
příspěvků:4

Zkoušel jsem. Zakázat interní Flash Player od Google Chrome. To celkem pomohlo pro videa která fungují přes flash. TO nijak výrazně nepomohlo. Pomohlo vypnout HW akceleraci. Vypnul jsem ji ve Adobe Flash Playeru i v Google Chrom. Videa dá vydržet. Videa v HTML5 se také sekají. Problém je teď že když vypnu HW akceleraci tak je většinou jsou většinou vidět pixely. Doplněk mám jediný a vide se sekají bez něho i sním.

06.02.2015 21:12
ověřen
příspěvků:1 873
Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
08.02.2015 12:57
příspěvků:4

Zatím nic nepomohlo. Asi bude jednoduší prostě videa sledovat na Internet Explorer :-D. a až někdy přeinstaluji Win tak to zase poběží normálně. Jinak zatím Díky za rady ;)

09.02.2015 20:01
ověřen
příspěvků:1 873

Můžeš zkusit to trochu i vyčistit ccleanerem .. Dočasné soubory i registry.

A adwcleanerem ( http://www.slunecnice.cz/sw/adwcleaner/ ) od toolbar bordelu stáhni, nainstaluj, proskenuj, pak se můžeš mrknout do protokolu . výsledný log, nálezy nasledně klikem na clean - smazat

Poté bude chtít restart restartuj, a mrkni zda to vymazal ... Odinstaluj ho..

Můžeš to znovu prolítnout ccleanerem analyz, registry ..

Hotovo.

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
© 2007-2022 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace