Úvod > Fórum > Hardware > Síťové prvky > Router + nastaveni ?

Router + nastaveni ?

18.08.2009 14:42
příspěvků:1

Dobrý den, doma máme router s wifi a k němu jsou připojené kabelem 2 počítače. Otec má pořád řeči že se mám víc učit nebo mě nepustí k Počítači takže po pul roce co jsem měl v kuse zakázaný PC jsem si pořídil svůj vlastní notebook. A tady začíná můj problém:

Když vytáhnu kabel z kteréhokkoli ze dvou PC co máme doma - oba dva maji nastavenou IP adresu - zjišťování automaticky, a strčím ho k sobě do notebooku (dokonce se připojím i do stejné skupiny jako jsou oba PC - můžu z nich i sdílet a stahovat věci po síti) tak se k internetu prostě nepřípojím... Jak už sem říkal - po síti stáhnu cokoli ale internet vždy jen načítá a načítá (nenapíše to ihned že je offline) a pak teprv vypíše že stránku nelze zobrazit.

Je mi 20 a zkrátka potřebuju k životu internet..

Kdybyste někdo měli nějaký SROZUMITELNY navod jak hacknout zaheslovany wifi signal - koukal jsem už po internetu ale návod bývá napsán pro zkušené hackery takže mi to fakt moc neřekne, kontaktujte mě prosím a pomozte.

Díky moc za každou radu co by mohlo být s tím routerem že se mi nejde připojit, táta se fakt vyzná tak s tím pravděpodobně něco udělal..

ICQ - 279656835
Email - mailto:fatalerror@volny.cz

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace