19.05.2016 16:03 příspěvků:29 | Chcem sa opytat, ci pri zmene routra sa zmeni aj IP adresa PC. Dakujem |
---|---|
19.05.2016 16:12 příspěvků:4 972 | Co si provedl, že tě někdo zabanoval? Máš veřejnou IP nebo ne? Jak si připojený, např. přes kabelovku? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
19.05.2016 16:19 příspěvků:29 | Nic som neprovedl. Som pripojeny cez Router prostrednictvom Wifi. Jednoducho mam svoju emailovu adresu a ked pouzivam postoveho klienta ( Windows live mail ), tak mi zahlasi blacklist ( Virginmedia, Anglicko ), atd. Tak som kontaktoval svojho kde mam email. konto ( zoznam, slovensko ) a mi mi zistil, ze moja IP je blokovana poskytovatelom internetu - Virginmedia. No a teraz s nimi bojujem a zajtra zase, tak chcem navrhnut vymenu routera ( ak by to pomohlo ). |
---|---|
19.05.2016 16:21 příspěvků:29 | Ale pozeram, ze s tebou som to uz riesil. Uz mam oficialne zakupeny a nainstalovany Win7 |
---|---|
19.05.2016 16:24 příspěvků:4 972 | Virginmedia je GB stránka. pokud změníš router, budeš mít stejnou IP jako nyní, IP providera. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
19.05.2016 16:29 příspěvků:29 | No lebo na helpe zoznam mi povedali ( poslal som im svoju IP ), ze blokuje mi ju Virgin, tak nech poziadam o jej zmenu. Pritom ked sa do svojho emailu prihlasim ce web stranku zoznamu, tak je csetko OK. Len ked cez Win live messenger, tak je problem, ale to uz si mi minule vysvetlil |
---|---|
19.05.2016 16:30 příspěvků:29 | Opravujem Windows live mail. Na Slovensku ak pouzijem notebook tak je OK, no ale v uk nie. |
---|---|
19.05.2016 16:34 příspěvků:4 972 | Tohle bys měl řešit s Virginmedia, tam bude nějaká chyba. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
19.05.2016 16:41 příspěvků:29 | Ved s nimi bojujem. Hraju so mnou pingpong. Ale dakujem za reakcie. S pozdravom |
---|---|
19.05.2016 16:57 příspěvků:4 972 | Hlavně by bylo třeba zjistit, jak si se na ten blacklist dostal? Ale je pravda, že někdy stačí blbě kliknout a je to tam. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|