Úvod > Fórum > Software > Počítačové hry > Race Driver Grid

Race Driver Grid

16.04.2015 19:18
příspěvků:25

Ahoj, mám problém s hrou Race Driver Grid: když chci hru zapnout vyskočí mi tabulka:

Vstupní bod procedury alSource3i se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně C:...Grid.exe nalézt.

Přitom mi to v pohodš fungovalo a pak jsem to dlouho nehrál a teďka to nejede :-D

nevíte někdo co s tím?

Předem dík za všechny reakce a zkušenosti :-)

16.04.2015 19:35
ověřen
příspěvků:1 873

Zkus aktualizovat ovladače grafiky ..
Co to je za desku/grafiku OS ?

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
16.04.2015 19:51
příspěvků:25

to to asi nebude, ovladače jsem aktualizoval v pondělí... jinak grafiku mám Radeon HD 8560m a Windows 8.1

16.04.2015 20:14
ověřen
příspěvků:1 873

Hmm..desku jsi neuvedl, pro nižší systémy to léčí ještě s openAl.., ale ty máš 8, http://openal.en.lo4d.com/, tak zkus jestli to půjde,

pokud ne tak ještě ovladače ke zvukovce, mělo by to mít souvis.

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
16.04.2015 20:32
příspěvků:25

hmm... jsi fakt dobrej :-D funguje to, dík moc

jinak ještě tou deskou jsi asi myslel základovku, tak mám noťas lenovo g505

16.04.2015 20:38
ověřen
příspěvků:1 873

Ok, z té grafiky to bylo patrno..., že jde o ntb.:-)

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
© 2007-2022 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace