02.08.2011 13:13 příspěvků:4 | Zdravím... Zhruba týden se mi v 1/3 obrazovky táhne napříč tenká čára (zhruba 1mm). Je trochu zvláštní, že občas v jejím poli vidím například část/barvu ikony na liště. Jakoby se v ní vždycky zobrazovala nějaká jiná část obrazovky. Občas to ale nemá s ničím spojitost a je to prostě ruzně zbarvené, z největší části bílé. Vůbec netuším co to je, ale pekelně mě to štve, protože to dost zavazí a už se mi zprotivilo neustále posouvat stránky tak, aby mi čára nelezla do textu. Ví někdo co s tím? Mám taky pocit, že se začala objevovat po podivné aktualizaci windowsu, která na mě působila dost pochybně. (Zhruba 550 mb, když jsem zapl notebook, tak se aktualizace instalovala asi půl hodiny a poté ještě "konfigurovala" o něco kratší dobu) Moc děkuji za jakoukoli odpověď, jsem ztracený! |
---|---|
02.08.2011 14:14 příspěvků:5 728 | takze se jedna o notebook. zkousels pripojit externi monitor? chybu spis typuju na poskozeny flexkabel mezi lcd a grafikou (s tim nic nenadelas), dalsi moznost je teoreticky vada na grafice( s tim nic nenadelas). jestli ti to dela uz pri vstupu do biosu, tak s tim urcite nic nenadelas. zkracene receno-mas ho v zaruce? hod ho na reklamaci. nemas? tak to mas hodne blby. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
02.08.2011 16:12 příspěvků:1 920 | Displej nebo grafika, a to si sám asi nespravíš. Kdyby jsi měl normální PC, grafiku dáš na nějakých 250 stupňů do trouby cca na 10 minut, kontakty se ti spojí a grafika by měla být funkční jako předtím příklad, jak to funguje: http://gallery3.neni.cz/index.php/Navody/Peceni-graficke-karty |
---|---|
02.08.2011 17:19 příspěvků:5 728 | jen ohledne zapeceni karet- hlavne to nedelat v plynove troube... a ten pruh je temr urcite v tom flexkabelu, oprava by vysla tak do 1000 obvykle Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
02.08.2011 19:04 příspěvků:4 | Vzhledem k tomu, že je to notebook, to raději do trouby dávat nebudu Každopádně děkuju, vypadá to, že se s tím pruhem musím prozatím smířit. Třeba si k němu najdi cestu |
---|---|