Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > Prosím poradte

Prosím poradte

03.12.2018 15:39
příspěvků:1

Zdravím lidičky, prosím vás dokážete mi někdo poradit? Mám takový problém konkrétně s přepsáním textového souboru, tak mi to vyhodí takovou to hlášku. Jediný kdy to jde přepsat je když restartuju pc do nouzovýho režimu a pak s tím není problém. Chybové hlášky viz obrázky

03.12.2018 18:07
příspěvků:124

Dobrý den, pokud to nejde přepsat jako správce tak zkuste poznámkový blok zkopírovat na plochu přepsat a vložit zpět.

04.12.2018 13:48
příspěvků:226

Zdravím, proč chcete přepisovat tu chybovou hlášku?

27.12.2018 18:52
příspěvků:5

Prosím ňákou dobrou aplikaci přez kterou se dají ovládat větráčky na bedně

28.12.2018 06:46
ověřen
příspěvků:2 004

Co takhle si založit vlastní vlákno a necpat se do cizího, notabene s nesouvisejícím dotazem?

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
31.12.2018 18:12
příspěvků:5

Co takhle držet hubu

31.12.2018 19:05
příspěvků:124

Satam má pravdu, měl byste mít vlastní vlákno a navíc jste porušil

podmínky užití:Provozovatel projektu, či jeho moderátoři mohou příspěvky mazat dle uvážení, především v případech osobních útoků. Ty jsou zde na fóru zakázány.

01.01.2019 05:40
ověřen
příspěvků:2 004
kubaf | 31.12.2018 18:12

Co takhle držet hubu

Na tvém místě bych se omluvil. Jinak si koleduješ o BAN. A kdyby tě to zajímalo, tak když mluvím já, měl bys držet ústa ty a přitom šoupat nohama!

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
© 2007-2019 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace