Úvod > Fórum > Hardware > Notebooky > Promáčklá tlačítka touchpadu

Promáčklá tlačítka touchpadu

29.11.2015 19:04
příspěvků:1

Dobrý den, jsem v následující situaci a potřebovala bych poradit:

Asi před měsícem jsem si pořídila notebook Lenovo ideapad G50. Již po čtrnácti dnech se mi promáčkla tlačítka touchpadu. Šla jsem notebook reklamovat do obchodu,kdejsem si ho koupila. Po čtrnácti dnech v opravně mi byl vrácen s tím, že se tlačítka promáčkla nevhodným zacházením a reklamaci mi neuznávají.

Chtěla jsem se proto zeptat, jestli je možné aby mi reklamaci neuznali, když má notebook normálně dvou letou záruční dobu a ještě jsem si ho připojistila. Nevím, jestli tam s tím mám jít znova a hádat se tam s nimi nebo je vůbec možné, aby to po čtrnácti dnech (běžného uživatelského zacházení) bylo nevyrekamovatelné.

Děkuji předem za Vaše reakce.

29.11.2015 20:24
ověřen
příspěvků:2 090

Nechci Tě zklamat, ale o "promáčklých tlačítkách touchpadu" slyším prvně. Skoro bych se přikláněl k názoru servisu.

Zkus ještě na Heureka.cz najít recenze a diskuzi k tomu notebooku a pokud se tam tahle závada nevyskytne, mylsím, že s její reklamací neuspěješ.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace