Upoutávka
Úvod > Fórum > Ostatní > Programátor s minútkou volného času?

[VYŘEŠENO] Programátor s minútkou volného času?

Dotaz vyřešen reakcí: 18.03.2018 16:26

02.03.2018 15:16
příspěvků:6

Čaute blázni,

mám stiahnutý free plugin na wordpress s názvom Game Server Status ( https://sk.wordpress.org/plugins/game-server-status/ ). Všetko ostatné funguje bez problémov, servery mi pridáva aj zobrazuje, no u source engine (čiže servery CS 1.6, CS:S, CS:GO ...) mi nezobrazuje počet pripojených hráčov/maximálny počet hráčov. Miesto toho tam mám Array/Array.

Mám pocit, že to bude nejaká jednoduchá chyba v kóde, nenájde sa nejaký šéfko čo má minútku čas a pozrie sa mi na to? Z vyššie uvedenej stránky stiahneš samotný plugin. Kód pre source engine nájdeš v core/classes/engines/source.php

Za odmenu dostaneš zadarmo obed v školskej jedálni a vypi*ované od upratovačky, že si sa zase neprezul. :-(

Diky moc, pekný deň.

02.03.2018 18:08
ověřen
příspěvků:4 972

Každá úprava je nelegální.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
02.03.2018 22:29
příspěvků:6

Zdravím,

ďakujem za upozornenie a som ochotný prebrať zodpovednosť.

16.03.2018 17:10
příspěvků:6

Prišiel som na fakt že do súborov cache sa počet hráčov ukladá správne. Takže chyba nebude v samotnom prepojení a získavaní údajov od servera, ale plugin jednoducho nechce zobrazovať hodnotu z cache. Nerozumiem ale prečo?

Naozaj sa nenájde nikto s minútkou voľného času? Strašne by mi to pomohlo.

Diky vopred!

16.03.2018 17:12
ověřen
příspěvků:4 972

Zkus e zeptat http://pc-help.cnews.cz/index.php , tam je pár lidí kteří možná vědí.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
16.03.2018 17:17
příspěvků:6

Napísal som. Keď sa náhodou nájde niekto ochotný, dám o tom vedieť aj sem. Určite nie som jediný, kto používa tento plugin a do budúcna sa to môže niekomu hodiť.

16.03.2018 17:19
ověřen
příspěvků:4 972

Držím palce, tam je pár lidí kteří by mohli vědět. Ona je to dost specifická otázka.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
16.03.2018 17:24
ověřen
příspěvků:4 972

Teď koukám, že už ses tam dříve ptal.

No tohle je sice vtipný, ale moc to nepomůže :-(

"""Za odmenu dostaneš zadarmo obed v školskej jedálni a vypi*ované od upratovačky, že si sa zase neprezul. :-("""

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
16.03.2018 17:46
příspěvků:6

Vieš, možno to zobral ten chlapík zbytočne vážne. Samozrejme, je to myslené zo srandy. Nemôžem si dovoliť ponúkať nejakú lákavú odmenu keď viem, že to je len nejaká drobná chyba na ktorej opravenie ale nemám dostatočné vedomosti.

Je to ako keď niekoho požiadaš o vypočítanie príkladu. Tebe by trvalo niekoľko dní, kým by si prišiel na riešenie. Osoba, ktorá je v tom zbehlá to má za pár minút

16.03.2018 17:49
ověřen
příspěvků:4 972

Počítat náhodou umím dobře :-D Ale k věci, někdy, tedy většinou stačí poděkování. Ten vtip se ti prostě nepovedl.

Někomu se může zdát, že si z lidí děláš srandu a ani neodpoví.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
18.03.2018 16:26
příspěvků:6

Okej, na inom fóre sa našla dobrá duša, ktorá chybu fixla. Riešenie sem pridám pre prípad, ak by mal niekto v budúcnosti podobný problém.

V súbore shortcodes.php stačí zmazať riadok 54 a pridať miesto neho:

$online_players = '';
$maximum_players = '';

is_array( $server_info['general']['online_players'] ) ? $online_players = $server_info['general']['online_players']['value'] : $online_players = $server_info['general']['online_players'];

is_array( $server_info['general']['maximum_online_players'] ) ? $maximum_players = $server_info['general']['maximum_online_players']['value'] : $maximum_players = $server_info['general']['maximum_online_players'];

$content .= '<strong>' . __('Players:', 'game-server-status') . '</strong> ' . $online_players . '/' . $maximum_players . '<br />';

© 2007-2019 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace