Úvod > Fórum > Software > Ostatní > Program pro tvoření animace

Program pro tvoření animace

08.11.2015 12:41

Nejsem si jistá, zda to dávám do správné kategorie, moc se nevyznám, tak se případně omlouvám. Máme dělat na IVT animaci (film z fotek, které jdou hodně rychle za sebou). Máme mít 10 snímků za sekundu. Chtěla jsem to udělat ve Windows Movie Makeru, ale tam jde jenom 8 snímků za sekundu. Google mi nic nesehnal. Zná na tohle prosím někdo nějaký program? Kdyžtak děkuju!

08.11.2015 16:24
ověřen

To co chceš není animace. Podívej se zda to umí Avidemux, nebo VirtualDub /oboje zdarma/.

Na jednorázovou akci by mělo stačit Pinnacle Trial.

Pokud má škola takové úkoly, měla by vás vybavit potřebným programem.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
08.11.2015 18:48
ověřen

Všechno se dá vyzkoušet zdarma, ale zda to zvládne nevím. Já mám starou verzi a koupenou.

http://www.sw.centrum.cz/digitalni-video/uprava-videa/?showgroup=pinnacle-studio&plainList=yes

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
08.11.2015 20:22
ověřen

Často zde nechápu, proč radit lidem, kteří o radu vůbec nestojí.

Jen to napíšou a pak se už neozvou, neřeknou špatně, dobře, neřeknou nic. Nebo něco napíšou a pak to odstraní.

Takovým bych doporučoval servis. Tam jsou lidé za práci placení a rádi to za peníze udělají.

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace