Úvod > Fórum > Software > Linux všeobecně > Problémy s přenosem souborů mezi ubuntu a windows

Problémy s přenosem souborů mezi ubuntu a windows

22.02.2015 09:43
příspěvků:1

Zdravím,

chtěl jsem si přeinstalovat Windows, napadlo mě vyzkoušet si ubuntu, celý disk jsem zformátoval a další týden resil problémy s hardwarem, přestalo me to bavit, tak jsem tam strčil bootovací windows, která nabootovala. Zformatoval jsem disk takovou tou gumou, která to dokázala zformátovat za 2 s což nechápu, potom se to zaseklo na posledním kroku, tam to zůstalo asi dvě hodiny, myší jsem hýbat, mohl jsem kliknout i na křížek a zrušit nstalci - což jsem nakonec udělal.

Bratr si Windows vypůjčil protože dlouho neformátoval a chťel to mít svižnější

Jemu to šlo naprosto bez problému. Nešel mu internet, tak jsem ja na svém nabootoval ubuntu DVD a stáhl jsem ovladače na flashku.

Jemu na flash nešli ani otevřít složky psalo to, že adresář je nečitelný. Tak mě napadlo, že to asi je jiným souborovým systémem. A to byl nejspíš důvod proč mě nešel nainstalovat Windows.

Ale i tak, jak se z téhle situace dostat? Poslední reseni v mem přípaďe je vyhrabat Windows XP tam je krasnej formatovací soft, provedu úplné formátování, budu doufat že se Windows 7 nainstaluje a že mi půjde wifi, lan mam rozbitý... Ale fakt nevím jestli to zvládne bez ovladače..

22.02.2015 18:43
ověřen
příspěvků:1 873

A jak to vypadá teď ?

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace