Úvod > Fórum > Hardware > Ostatní > Problém s Pamětí

Problém s Pamětí

03.12.2017 06:07
příspěvků:6

Dobrý den, poslední dobou mi v počítači začala blbnout pamět. Hrál jsem hru která byla v celku náročná na pamět, poprvé jsem jí aspoň vůbec načetl, po nějaké dobe se začal sekat celý počítač a následně se celý zamrazil a musel jsem ho natvrdo restartovat. Pak se to dělo už i při načítání hry tak jsem to hodil za hlavu a nehrál to. Teď se mi to začalo stávat i u hry kterou hraju rád, nejprve mi celá spadla když jsem hrál, teď mi to pokaždé při připojování na jakýkoliv server napíše "Ukončete programy,abyste zabránili ztrátě informací". Už opravdu nevím co s tímhle dělat. Četl jsem že to může mít něco společného s virtuální pamětí, mám 4GB RAM a virtuální pamět mám nastavenou na 1407-6144, na systémovém disku, hry u kterých se to dělo mám na jiném disku, nevím jestli by to mohl být ten problém. Hrál jsem oboje hry několik let a tohle se předtím nikdy nestávalo.

04.12.2017 15:08
ověřen
příspěvků:4 972

Zkus nastavit virtuální paměť na jednotnou 7GB

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace