13.12.2012 21:06 příspěvků:1 | Dobrý den, mám celkem kuriozní problém s mým notebookem, z ničeho nic mi po naběhnutí systému (windows 7 64bit home) se mi začne totálně přehřívat procesor a chlazení jede na maximum. Spotřeba v normálním stavu se vždycky pohybovala +- kolem 30W nyní jede na 90W a to i v Eco režimu! Nejedná se o závadu HW, tím si jsem jistý, nejspíše to zařídil trojský kůň, jelikož jsem provedl test antivirem (AVG 2013 plná verze) a ten ho odhalil a smazal. Avšak problém stále přetrvává a to co je na tom nepochopitelné, tak v momentě kdy zapnu správce úloh se počítač začne chovat úplně normálně jako před tím, spotřeba +- 30W a chlazení vůbec neslyším a když ho vypnu, tak počítač zase jede na 90W. Absolutně nechápu co s tím mám dělat, jelikož jsem se s tím ještě nikdy nesetkal. Žádám Vás tedy o radu co s tím mám dělat, protože se celkem bojím, že se mi ten noťas brzo uvaří. PS: prosím neplést si to s virem co vytíží procesor na 100% a nejde s ním nic dělat, vytížení procesoru je max 14% jedná se o čtyřjádrový procesor i7 a tento virus mi aktivoval turboboost, tudíž co se frekvence týče, tak jedu na nějakých 120%! Všem velice děkuji za jakoukoli odpověď, která mi pomůže vyřešit tento problém. |
---|---|
13.12.2012 22:14 příspěvků:386 | Zadnej trojskej kun kamarade, to je proste notebook, s toho si nic nedelej muj se zacal prehrivat uz druhej tejden i schladici podlozkou tam mam teploty 80°C nedej boze kdyz zapnu nakou hru to je pak dobrej krb Notebooky jsou hold xindly, jedinej zpusob jak se vyhnout problemu svyho notebooku je jeden nekupvoat ho to je to nejrozumnejsi ;D Fortron Aurum CM750, LGA 1155, Intel core i3 3220 3,3GHz, 8 GB DDR3 1333MHz Cl9, nVidia GeForce GTX 660 2GB DDR5 6200 MHz, Samsung 7200rpm 1000GB cache 32MB. |
---|---|
13.12.2012 22:31 příspěvků:2 028 | najeď do nouzového režimu (nouzoví režim se sítí) a tam projeď pc antivirem znova... při nejhorším reinstal windowsu... vzdálená plocha Team Viewer (pro pomoc na dálku)
http://www.teamviewer.com/cs/index.aspx
Připojte se k PCforum.cz na facebooku
http://www.facebook.com/pages/PCforumcz/123041544477075
........
|
---|---|