Dotaz vyřešen reakcí: 03.07.2015 12:33
Témata diskuze jsou zamykána automaticky po dnech bez reakce.
02.07.2015 19:25 příspěvků:12 | Zdravím potreboval by som poradiť s týmto problémom , vždy keď zapnem pc po pár minútach mi vyskočí toto logo že program prestal pracovať , už to trvá pár mesiacov a neviem čo stým , vie mi niekto poradiť ? ![]() |
---|---|
02.07.2015 19:37![]() (účet zrušen) příspěvků:39 | Zdravím tě, jedná se zcela jistě z 99% o malware, který sídlí v tvém počítači. Pročisti počítač jednorázovými aplikacemi Adwcleaner , Malwarebytes Antimalware, popřípadě Junkware Removal Tools ( JRT ) přes nouzový režim v sítí: Nebo v případě pokračujícího problému se podívej zde: http://www.pcforum.cz/forum/tema/frst-vytvoreni-a-kon-8857/ a pošli mi LOG z FRST a pročistíme. |
---|---|
02.07.2015 19:59 příspěvků:12 | Takže prečistil som to programom Adwcleaner , dal oskenovať a vyčistiť , celý pc mi reštartovalo no objavilo sa to znovu , log sa mi sem ako subor nedá priložiť , na screen by to bolo na viac screenou , ktorá časť logu je dôležitá ? |
---|---|
02.07.2015 20:05![]() (účet zrušen) příspěvků:39 | Přečetl jsi pořádně, jak máš vkládat výsledky LOGu?. Nikam nespěchej ... pěkně pořádně nejprve otestuj ještě aplikacemi MBAM a JRT na ploše přes nouzový režim a ukaž výsledky testu. |
---|---|
02.07.2015 20:27 příspěvků:12 | takže log http://m.uploadedit.com/ba3e/1435870062702.txt a druhý http://m.uploadedit.com/ba3e/1435870123850.txt po pár pokusoch sa mi hádam podarilo spraviť to správne a tu sú výsledky z testov http://m.uploadedit.com/ba3e/1435869728375.txt http://m.uploadedit.com/ba3e/1435869699208.txt |
---|---|
03.07.2015 04:51 příspěvků:1 873 | Odinstaloval bych ten eset a nainstaloval avast. Koukej na to co stahuješ a instaluješ. A pro jistotu bych to nechal zkontrolovat i na viry.cz Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
03.07.2015 10:47 příspěvků:12 | Takže čo mi teda poradíte stým spraviť ? ako Antivirus používam Microsoft Security Essentials , ten mi tie malwer tak isto neodstránil , + ako bonus stále mi nájde takéto trójske kone , dám remove all = čiže odstrániť všetky a po čase sa tam objavia znova a postupne to tam naskakuje . pridávam screen ![]() |
---|---|
03.07.2015 10:52 příspěvků:4 972 | Odstranil si ty nákazy? Remove all Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
03.07.2015 11:06 příspěvků:12 | áno robím to pravidelne , no objavuje sa to tam stále znova , už teraz tam mám ďalší momentálne to skušam čistiť nástrojom Microsoft safety scanner |
---|---|
03.07.2015 11:09 příspěvků:4 972 | Tak musíš vydržet než ti tritong vyhodnotí ty logy. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
03.07.2015 11:51 příspěvků:2 090 | Microsoft Security Essentials a Microsoft Safety Scanner bych vynechal, nestojí za nic. Nevím, jak jsi to dělal, ale měl jsem velmi podobný, možná stejný problém a k vyčištění mi stačilo Mbam a ADWCleaner. Když se Ti to nepovede, hodně vřele doporučuji ty viry.cz, popř. pc-help.cz, sekci HiJackThis. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
03.07.2015 11:54 příspěvků:4 972 | Tohle jsem chtěl napsat, ale pak jsem na to zapomněl. Ty Mbam a ADWCleaner by na to opravdu stačit měly. Byly aktualizované databáze? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
03.07.2015 12:09 příspěvků:1 873 | Asi těžko radit, když to buď nečteš nebo nerozumíš. Čistil jsi to i tím mbam ? Log z něj nikde nevidím. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
03.07.2015 12:33![]() (účet zrušen) příspěvků:39 | Poslal jsem ti už včera do vzkazů postup pro vyčištění LOGU. Provedl jsi tak?. Nebo jsi se nepodíval. |
---|---|
03.07.2015 12:43 příspěvků:1 873 | Myslím, že tohle jsme si už nějak ujasnili. Ty postupy na čištění vkládej prosím sem. Za prvé odpadne to, že to tazatel neviděl a za druhé to vidí i ostatní. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
03.07.2015 13:48 příspěvků:12 | Takže po poriadku , to že si mi napísal vzkaz , už som na neho odpovedal . som na fóre nový nevedel som že také niečo tu funguje, čakal som na odpovede tu . prečistil som to ako mi bolo povedané adwcleaner a jrt , ten Mbam som ešte neskúšal. použil som aj čistenie cez tie nižšie spomínané microsoft programy. a áno pravda nerozumiem tomu a práve preto som sa obrátil tu , pripájam ešte fixlog po prevedení krokov ktoré mi napísal tritong, http://m.uploadedit.com/ba3e/1435930658448.txt .. tak a nechcem predbiehať ale po vyčistení Microsoft Safety Scanner (objavil trojskeho kona, kt sceny predtým neobjavili) a následne úprave toho fix logu od tritonga a reštarte pc vyzerá že problém je vyriešený . a Ako tu niekto spomínal ten antivir čo používam Microsoft Security Essentials myslite že je zlý ? alebo odporučíte mi lepší ktorý je za free ? |
---|---|
03.07.2015 13:51 příspěvků:4 972 | Lepší jsou /zdarma/ Avast, Avira, nebo Comodo. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
03.07.2015 14:21 příspěvků:1 873 | Jak jsem uvedl výše avast, je free a v češtině, avira je taky dobrá, ale nemá češtinu. Comodu bych se raději vyhnul, zařeže se do systému a dost zpomaluje, alespoň měl jsem ten dojem a pak se mi taky zdálo, že už je nás v tom pc nějak moc, tak jsem ho sice s obtížemi, ale přece jen vyhodil. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
03.07.2015 14:50![]() (účet zrušen) příspěvků:39 | Zdravím tě,
také nejsem ostřílený člen tady, ale jde velmi dobře vidět zde nahoře, že má vzkaz. Což není až tak důležité. Spíše jestli je jeho problém po čištění vyřešen. I když jsem zde jednou doporučovat AV program nebude to už pravidlem. Každý samozřejmě doporučí zpravidla "paradoxně" zrovna, ten který momentálně používá. |
---|---|
03.07.2015 15:13 příspěvků:1 873 |
Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
Témata diskuze jsou zamykána automaticky po dnech bez reakce.