Úvod > Fórum > Hardware > Síťové prvky > Problém s Internet Explorer 8

Problém s Internet Explorer 8

10.04.2009 10:27
příspěvků:6

Zdravím všechny na Fóru!

Nedávno jsem si nainstaloval novou verzi Internetu Eploreru 8. Předtím jsem používal starší verzi tohoto prohlížeče a běžela bez problémů.

U této nové verze problém mám a dost velký!

Chci- li si něco na netu vyhledat a pak kliknu na nějakou z určitých adres, které mi vyjeli z vyhledávače, nejde to. Naskočí chyba na obrazovce. A to se pořád opakuje. U staré verze tomu tak nebylo. Běžela bez problémů.

http://i43.tinypic.com/2mphb47.jpg

A zde je ještě zpráva o chybách, kterou jsem si nechal vyjet.

http://i43.tinypic.com/ac8pbk.png

Poradíte mi někdo prosím, co stím? Už mě to vážně ....!

Předem díky za vaše rady.
S pozdravem Zabral68

20.04.2009 18:09
příspěvků:2

viem, ze je to uz asi otrepana odpoved, ale musim ti aj tak napisat, ze "internet explorer je najhorsia volba na surfovanie po internete".

NESTABILNOST, SLABE ZABEZPECENIE, MALO FUNKCII a mnoho ineho

preco nevyskusas iny webovy prehliadac? mozillu firefox (moj najoblubenejsi) alebo operu?

daj si do googlu vyhladat "proc nepouzivat ie"

11.07.2009 12:48
příspěvků:1

Díky za "dobrou" radu mucko , ale kdyby chtěl používat jen Firefox, tak sem asi nepíšu! (zrovna teď mám s FF problém dostat se na jedno fórum).

Mám stejný problém jako Zabral68. Stará verze IE7 chodila bez problému a s IE8 si "užívám". Pořád se objevují hlášky, že problém způsobil ukončení aplikace, že se hledá řešení, že bylo obnoveno načítané okno. To se stane několikrát po sobě, potom chodí chvíli normálně a vše se znovu opakuje. Stává se to i při otevření nové, prázdné záložky(okna).

11.07.2009 21:24
příspěvků:3

Vono je otázka, jestli je lepší, aby Ti nechodilo jedno fórum (o čem vlastně stejně pochybuju a proč tomu tak je by se dalo diskutovat) a/nebo Ti nejede vlastně celý web. Opera tečka

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace