21.02.2010 14:43 příspěvků:2 | Pokaždé když spustím počítat nejde mi signál z počítače do monitoru, monitor bliká jako v pohotovostním režimu. Potom musím počkat asi tak 5minut a potom počítač restartovat, pak už normálně naběhne. Když počítač restartuju hned tak stejně nenaběhne, podle mě se musí nějaká část počítače ohřát ale to je asi blbost že? Může mi někdo poradit čím to může být? A popřípadě jak se této závady zbavit. Děkuju |
---|---|
21.02.2010 15:49 příspěvků:208 | <fieldset><legend>johny08</legend>Pokaždé když spustím počítat nejde mi signál z počítače do monitoru, monitor bliká jako v pohotovostním režimu. Potom musím počkat asi tak 5minut a potom počítač restartovat, pak už normálně naběhne. Když počítač restartuju hned tak stejně nenaběhne, podle mě se musí nějaká část počítače ohřát ale to je asi blbost že? Může mi někdo poradit čím to může být? A popřípadě jak se této závady zbavit. Děkuju Skus vytiahnut graficku kartu z pc a naspet vložit, možna ta rafika sa ti uvolnila zo slotu |
---|---|
24.02.2010 17:29 příspěvků:2 | to už jsem párkrát zkoušel ale nepomohlo to... zkoušel jsem i vypojit monitor a znovu připojit, pak připojit jinej monitor a pořád to nejde |
---|---|
25.02.2010 03:36 příspěvků:208 | Požičaj si od niekoho grafiku a nahod,ak to pojde tak nova grafika, pokial sa to bude opakovat tak už jedine že ti odchadzaju pamete ram alebo zakladna doska |
---|---|