Úvod > Fórum > Internet > Ostatní > Připojení internetu

Připojení internetu

17.08.2020 19:15
příspěvků:1

Ahoj všem, budu mít trošku technický dotaz, možná i hloupý, ale nedohledala jsem žádný řešení, tak budu věřit vám tady :-)

Jde o připojení internetu. V praxi 2 baráky, v jednom hlavní kabel z tel linky vede do wifi routeru Zyxel. Z tohoto routeru vede kabel do druhého baráku, kde je napojený na switch + ještě ze switche do wifi routeru Cisco.

Cisca se chci zbavit a nejraději bych dala domů ten Zyxel, protože v tom prvním baráku už není wifi potřeba. Ale zde nastává můj problém!

Existuje něco jako propojka nebo cokoliv, kam budu moci strčit ten hlavní kabel (tu koncovku má menší než normál datovej) a zároveň napojit i ten kabel co vede do baráku č.2? Nebo tam prostě ten wifi router musím nechat, protože ničím jiným to nepošlu vedle? Napadl mě ten switch, zda by nešel dát do baráku 1 a Zyxel pqk napojit v baráku 2, ale ten switch nemá zdířku na ten menší kabel ????????‍♀️

Btw nezapojovala jsem to já, ale nějaký IT kluk, když jsme měli ještě firmu vedle v baráku, ale přijde mi to na hlavu postavený.

Díky za případnou odpověď

20.08.2020 07:32
příspěvků:92

Tel. linka musí být připojena vždy do toho Zyxelu .

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace