Úvod > Fórum > Ostatní > Přes koho internet? Internetoví poskytovatelé

Přes koho internet? Internetoví poskytovatelé

30.09.2014 15:34
příspěvků:5

Ahojte, mám problém :-) Stěhujeme se a nevíme přes koho se vyplatí mít internet, nabídek je mnoho, ale máte nějaké zkušenosti který poskytovatel má nejlepší ceny? Nejlíp poskytuje třeba i kabelovou televizi? A jakou min. rychlost by měl mít internet když chci plynulé sledování videí a podobně? Na co si dát pozor při výběru poskytovatele? Předem děkuji za odpověď. :-)

01.10.2014 08:35
příspěvků:30

Pokud máte možnost tak vemte optickou síť s rychlostí 20mb/s +. Taková rychlost už bohatě stačí (podle mě) na download/upload. Poskytovatel těžko říct nevím kam se stěhujete (město). spolehlivost poskytovatele se dá těžko posoudit...

01.10.2014 10:32
ověřen
příspěvků:206

Jak říká spkk. Je třeba vědět do jaké lokality se stěhujete, stačí město, možná i okres. A ještě taky záleží na tom kolik chcete měsíčně platit. O2 - vhodná asi jen k TV, internet k prdu. Ale tv dostupná asi všude. UPC - ti jsou drazí, ale internet mají i optiku, o kvalitě tv u nich nevím. Televizi se věnuje ještě T-Mobile, to by se dalo spojit jako dobrý balíček, tak jako u O2. TV+Internet+Mobily, a já nevím co vše. Ale zase t-mobile bez optiky.

Dále jsou tady ještě malí poskytovatelé, ale na ně bych se nespoléhal, servis nic moc. Služby taky, a rychlosti většinou nestálé. (Vlastní zkušenost, vesnice a sotva 3 poskytovatelé)

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace