Úvod > Fórum > Software > Ostatní > přehrávání filmů z PC na TV

přehrávání filmů z PC na TV

06.07.2009 19:30
příspěvků:4

Dobrý den,

potřeboval bych poradit jestli někdo nevíte jak nejjednodušejc udělat abych uložený filmy na PC mohl sledovat taky na TV. Přeci jen sledovat filmy v pohodlí křesla/gauče je lepší než na židli u PC. Jaká by byla nejjednodušší možnost tohle provést? Je potřeba k tomu koupit nějaký přístroj navíc? Nebo by se to dalo nějak udělat na PC s nějakym extra softwarem? Hlavní je aby sledování těch filmů nijak nerušilo práci na PC a naopak... tim mam na mysli například aby nemusel nikdo od televize běhat pryč aby si spustil film na PC a pak se šel na to dívat na televizi. Prostě jen sednout k TV, vybrat si film (co je uloženej na PC) a sledovat.

08.07.2009 19:17
příspěvků:14

Vybrat si film od tv de obtížně, ale pokud máš na grafické kartě S-Video out (takový kulatý široký asi 1,5cm), připojíš tam redukci na cinch na video (věčinou žlutý), do zdířky pro repro/sluchátka zapojíš redukci 2xcinch /jack 3,5 (1cinch levý, 1 pravý), prodlužovacím kabelem zapojíš do tv, a stačí ten film pustit na pc.

Google User ATI Radeon user Lineage 2 Player _Obrázky z userbaneru nefungujou :]
08.07.2009 23:42
příspěvků:4

<fieldset><legend>Saphire</legend>Vybrat si film od tv de obtížně, ale pokud máš na grafické kartě S-Video out (takový kulatý široký asi 1,5cm), připojíš tam redukci na cinch na video (věčinou žlutý), do zdířky pro repro/sluchátka zapojíš redukci 2xcinch /jack 3,5 (1cinch levý, 1 pravý), prodlužovacím kabelem zapojíš do tv, a stačí ten film pustit na pc.

jo S-Video mám to nebude problém propojit to aby šel obraz a zvuk ale myslel sem něco abych nemusel při výběru filmu chodit k PC ale vybral si ho nějak na dálku od TV přeci jen mam PC o patro víš takže chodit nahoru a vybírat filmy nebo když bych potřeboval film přetočit zastavit atd. tak to neni zrovna pohodlný běhat sem a tam

našel sem nějaký dálkový ovladače na PC to by možná šlo ale když pak bude někdo s tim ovladačem pouštět nějaký filmy a já budu na PC tak aby mi s tim ovladačem nepřepínal okna nebo nevypínal nějaký aplikace a podobně... nebo máte někdo jiný návrhy jak by to šlo udělat ještě jinak?

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace