Úvod > Fórum > Ostatní > Poškozená Karta SD

Poškozená Karta SD

30.07.2016 16:58

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Dnes se mi na telefonu zobrazila hláška" Poškozená karta SD". Pak mi to akorát nabídne buď zformátovat a nebo zrušit.

Jelikož mám na kartě fotografie a rád bych je zachránil, má někdo radu, jak nepřijít o data? Aby šly například alespoň stáhnout do pc?

Děkuji.

30.07.2016 17:02
ověřen
Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
30.07.2016 17:06

Děkuji, jelikož jsem to nikdy neprováděl, tuto "operaci", byl by i nějaký návod?

30.07.2016 17:11
ověřen

Google máš taky rozbitý, nebo se ti jen nechce hledat, :-(

http://jnp.zive.cz/jak-obnovit-smazany-soubor-je-zde-recuva

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
30.07.2016 17:17

No ale v návodu se přesně nepíše zda ji mám nebo nemám zformátovat,např.

30.07.2016 17:20
ověřen

Když ji zformátuješ, pak všechna data vymažeš a nic neobnovíš!

NEFORMÁTOVAT!

30.07.2016 17:24

Program Recuva mě ale dále nechce pustit, nedohledává žádné poškozené soubory.

30.07.2016 17:32
ověřen

Tak se na to podívej v PC. Buďto nejsou poškozené, nebo je karta v čudu.

Ještě je PhotoRec

http://loadion.com/cz/Navod-na-PhotoRec_5996308.html

30.07.2016 17:34

Po připojení karty do PC není karta vidět, jen se znovu ptá na tu samou otázku zda zformátovat nebo zrušit.

30.07.2016 17:35
ověřen

Doplnil jsem to výše.
Když se ptá, pak vidět být musí!

http://loadion.com/cz/TestDisk-PhotoRec_166016.html

30.07.2016 17:45

On se sice ptá, ale píše mi hlášku, že musí býr před použitím zformátován, nabídka kliků je zformátovat nebo zrušit, nic jinýho s tím nejde.

30.07.2016 17:48
ověřen

Dal jsem ti odkaz na jiný program, pokud to nepomůže je to v háji.

Jako poslední zoufalou možnost ji můžeš zformátovat a zkusit to obnovit. Šance téměř nulová.

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace