Úvod > Fórum > Software > Ostatní > Portování her

Portování her

25.09.2013 15:52

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se zde někdo orientuje v portování her například z konzole na android. A jestli ano jestli by mi dokázal nějako polopatě vysvětlit jak to funguje nebo trošku přiblížit jak se něco takového dělá. Například GTA Vice city které se objevilo na android. Jsem v tomdle dost "lajk" a zajímalo by mě jak se to dělá a jestli bych něco takového byl schopný postupem času udělat taky (samozřejmě né GTA nebo nějakou podobnou AAA pecku)

25.09.2013 16:25

No, mám podobný problém :-D taky si chci stáhnout na PC nějakou android appku a předělat ji na mobil nebo tablet, ale něco takového sem našel jen jednou...stačí googlit :-) jo a ty nemáš wifi?

Nejsem infantilní proto, že hraju hry, ale proto, že jsem bázen do FlyGuna :D Jsem tu každý 2 večer a každou noc!
25.09.2013 17:27

Teď jsem našel jednu stránku!
http://www.filecrop.com

Zatím jsem tam stáhl jeden soubor tak to tu potom vyedituju jestli to jede nebo ne ;)

Nejsem infantilní proto, že hraju hry, ale proto, že jsem bázen do FlyGuna :D Jsem tu každý 2 večer a každou noc!
© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace