26.10.2010 14:36 příspěvků:1 | zdravim,na jednom fore som zalozil temu ale tam mi asi zial pomoct nevedia,tak prosim vas pomozete mi mam takyto probem: prosim vas,dneska znicoo nic ked som zapnul notbook tak mi nejde ani jeden program otvorim ked sa ho pokusim otvorim tak mi napise toto: http://img820.imageshack.us/img820/6369/beznzvum.png a potom tu mam dalsi problem ako keby sa mi rozpadli minialikacie alebo co,mislel som si ze to je grafikou ale tu som preinstaloval ale stale to robi,mozte to vidiet tuto http://img243.imageshack.us/img243/3670/beznzvunv.png maju to byt normlane pekne minialikacie ktore mi ukazuju napr,stav baterie alebo aky mam signal s routrom alebo hodiny atd,skusal som aj opetovnu preinstalaciu ale nepomohlo. ked skusim otvorit ten pgogram tak mi tam nase tu chybu dam zobrait moznosti ,a tam mi to napise toto: Přidání nebo odebrání serveru v zóně zabezpečení Nastavení zón zabezpečení můžete změnit v ovládacích panelech, nikdy byste však neměli přidávat adresu URL do zóny Důvěryhodné servery, nejste-li si zcela jisti, že je daný server skutečně důvěryhodný. Klikněte na tlačítko Start, klikněte na položku Ovládací panely, do vyhledávacího pole zadejte text Možnosti Internetu a klikněte na položku Možnosti Internetu. Klikněte na kartu Zabezpečení, klikněte na příslušnou zónu zabezpečení (Místní intranet, Důvěryhodné servery nebo Servery s omezeným přístupem) a poté na tlačítko Servery. Pokud jste v předchozím kroku vybrali zónu Místní intranet, klikněte na tlačítko Upřesnit. Proveďte některou z následujících akcí: Chcete-li přidat server, zadejte jeho adresu URL do pole Přidat tento web k zóně a poté klikněte na tlačítko Přidat. Chcete-li odebrat server, klikněte na jeho adresu URL v seznamu Webové servery a poté klikněte na tlačítko Odebrat. to som skusal tiez len som tam odfajkoval a ododfajkoval veci a nic.ani neviem cim sa to spravilo,mam na misli ako to vlastne zacolo,ved som len vypnul pc iel som spat rano zapnem a uz mi to zacalo vyhodzovat. |
---|---|
26.10.2010 17:00 příspěvků:208 | Máš tam kopu zbytočních softow čo tomu systemu moc neprispieva, to že si tam dal dva antiviraky si si pohukal system a takíto maš vysledok že sa to bije medzi sebov a jedno z druhím sa považuju za zavirene alebo v systeme máš bordel ako zverinec z netu, z disku si vytiahni udaje čo potrebuješ a spust tovarne obnovenie cez klavesu F9 pri tvojom ASUSE a zapametaj si dobre že v systeme može byt len jeden antivir, ten antivir MCAFE vyhod lebo ten ti to može sposobovat no a ked ti to nepomože tak obnov system, MCAFE je nanič antivirus a mesto neho si nechaj tu aviru alebo tam hod NOD32 |
---|---|