Úvod > Fórum > Hardware > Ostatní > Po výmene procesora sa PC nevypína

Po výmene procesora sa PC nevypína

27.01.2014 09:55

Dobrý Deň,

Po výmene procesora z Intel Celeron D na Intel Pentium E5200 - na doske ASUS P5L-VM 1394 na počítači nebežia vypínacie funkcie. Keď chcem PC vypnúť - vypne sa, ale ventilátor beží ďalej, keď ho chcem reštartovať vypne sa, ale už sa nezapne (do monitora neprúdia žiadne data). To isté aj režim spánku. Chcem sa spýtať na nijaké riešenie, prípadne či môžem spúšťať náročnejšie aplikácie (ak procesor nekomunikuje s BIOS-om, tak by som ho mohol odpáliť). Za každú odpoveď vopred Ďakujem

27.01.2014 10:12

vypada to na problem s acpi, zkus updatovat drivery a mrkni se do biosu, jestli ho nemas vypnuty.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
27.01.2014 10:17

V ovládačoch hlási nijakú chybu pri "neznámom zariadení". Keď to rozkliknem, tak tomu chýba toto :Intel(R) ICH7 Family LPC Interface Controller - 27B8. Už včera som to pozeral a nainštaloval to, ale aj napriek tomu tam tá hláška stále figuruje. A mohol by si prosím rozviesť to s BIOS-om, priznám sa že s ním neviem robiť. Kde to nájdem a čo mám nastaviť? Ďakujem

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace