Úvod > Fórum > Software > Ostatní > Photoshop_Jak nastavit vrstvu...

Photoshop_Jak nastavit vrstvu...

08.10.2015 08:42

Zdravím lidičky,

prosím Vás, potřebuji pomoct. V práci jsem si nějak nevědomky O:-) nastavil v Photoshopu jednu super věc a ani za boha nemůžu přijít na to jak.

Mám pracovní dokument ve kterém jsou vrstvy. A mě stačí kliknout v prac. ploše na např. foto a okamžitě se mi ta daná vrstva označí a jsem v ní a mohu s ní pracovat. Je to super a ušetří to hodně času. Než v pravém panelu najít patřičnou vrstvu, označit ji a poté až s ní pracovat.

Hned jsem si na to zvykl a teď bych toto chtěl také nastavit doma, na mém PS.

Děkuji za odpovědi

08.10.2015 14:42
ověřen

Photoshop není zrovna jednoduchý program a doporučoval bych zakoupit si literaturu.

Pokud ti zde nikdo neporadí, nezbyde než prostudovat návody na webu, kterých je tam nespočet.

https://www.google.cz/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1AVNA_enCZ591CZ591&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8#q=photoshop%20n%C3%A1vody%20pro%20za%C4%8D%C3%A1te%C4%8Dn%C3%ADky&es_th=1

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
08.10.2015 16:43

Bylo mi poraděno :o) ( v jednoduchosti je síla )

Tak kdyby někdo řešil stejný problém.

Nástroj pro výběr a nahoře na liště zaškrtnout "automatický výběr".

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace