Úvod > Fórum > Hardware > Ostatní > PC pípne zasekne se a hází "smyčku"

PC pípne zasekne se a hází "smyčku"

14.01.2015 19:22

v bedně mi pípne poté jde na všechno klikat ale obraz nereaguje při koukání na film to dělalo: píplo poté 15-20 vteřin fungovalo dál pak se zasekl obraz a zvuk opakoval tu 20ti vteřinovou smyčku stále dokola asi 5x pak se odsekl běžel chvíli normálně dál a to samé občas to udělal po odseknutí hned znovu a znovu.

k parametrům mého PC
Procesor Intel Core i5- 2400 3,1 GHz
8GB RAM
Grafika NVIDIA GEforce GTX 570
Díky za rady :-)

15.01.2015 06:51
ověřen

Odkdy to dělá ? Neinstaloval jsi něco, kodeky, přehrávač, ovladače a pod...?

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
15.01.2015 16:48

neinstaloval jsem nic zkoušel jsem PC projet "hloubkovým" testem na viry našlo to asi 3 trojany který byly odstaněny ovšem problém stále trvá až najdu CD od winů tak zkusim reinstal systému

15.01.2015 17:09
ověřen

Čím jsi to testoval na viry?

Zkus malw... http://www.slunecnice.cz/sw/malwarebytes-anti-malware/

(Ikdyž pokud to nepomůže tak líp reinstall, je to rychlejší než se s tím týden bablat a stejně se to obvykle rozhaší když už je to nabořené ...)

Obzvlášť pokud by to takhle blblo i v nouzovém režimu..

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
15.01.2015 17:26

stáhnul jsem si eset smart security full verzi zítra skočim do sklepa a když najdu CD tak to rovnou reinstaluju :-)

15.01.2015 18:37
ověřen

Nebo si půjč stejnou verzi win (i z netu) a použij svoji licenci/klíč .

(Jinak je líp antivir naplánovat na kontrolu při spuštění pc , antivir má tak snažší cestu jak se s bordelem vypořádat, než když už je systém komplet v běhu) :-)

15.01.2015 19:03

díky za radu určitě to tak v antiviru nastavím

15.01.2015 19:48
ověřen

Není zač, jen ještě k tomu antiviru, co týče antivirů, tak z free jsou nejlepší avast nebo avira .

Sám používám, po řadě experimentů, už x let avast, jen už ne v poslední verzi, od té co vyšla devítka (ořezaná, neořezaná 9 už není free ) jsem se vrátil zpět k osmičce (verze 8.0.1489 ) má 8 funkčních štítů i sandbox...atd. jen je třeba zakázat automatické aktualizace programu a nechat jen aktualizovat antivir. databázi.. tedy ne samotný program.

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace