14.01.2015 19:22 příspěvků:4 | v bedně mi pípne poté jde na všechno klikat ale obraz nereaguje při koukání na film to dělalo: píplo poté 15-20 vteřin fungovalo dál pak se zasekl obraz a zvuk opakoval tu 20ti vteřinovou smyčku stále dokola asi 5x pak se odsekl běžel chvíli normálně dál a to samé občas to udělal po odseknutí hned znovu a znovu. k parametrům mého PC |
---|---|
15.01.2015 06:51 příspěvků:1 873 | Odkdy to dělá ? Neinstaloval jsi něco, kodeky, přehrávač, ovladače a pod...? Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
15.01.2015 16:48 příspěvků:4 | neinstaloval jsem nic zkoušel jsem PC projet "hloubkovým" testem na viry našlo to asi 3 trojany který byly odstaněny ovšem problém stále trvá až najdu CD od winů tak zkusim reinstal systému |
---|---|
15.01.2015 17:09 příspěvků:1 873 | Čím jsi to testoval na viry? Zkus malw... http://www.slunecnice.cz/sw/malwarebytes-anti-malware/ (Ikdyž pokud to nepomůže tak líp reinstall, je to rychlejší než se s tím týden bablat a stejně se to obvykle rozhaší když už je to nabořené ...) Obzvlášť pokud by to takhle blblo i v nouzovém režimu.. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
15.01.2015 17:26 příspěvků:4 | stáhnul jsem si eset smart security full verzi zítra skočim do sklepa a když najdu CD tak to rovnou reinstaluju |
---|---|
15.01.2015 18:37 příspěvků:1 873 | Nebo si půjč stejnou verzi win (i z netu) a použij svoji licenci/klíč . (Jinak je líp antivir naplánovat na kontrolu při spuštění pc , antivir má tak snažší cestu jak se s bordelem vypořádat, než když už je systém komplet v běhu) Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
15.01.2015 19:03 příspěvků:4 | díky za radu určitě to tak v antiviru nastavím |
---|---|
15.01.2015 19:48 příspěvků:1 873 | Není zač, jen ještě k tomu antiviru, co týče antivirů, tak z free jsou nejlepší avast nebo avira . Sám používám, po řadě experimentů, už x let avast, jen už ne v poslední verzi, od té co vyšla devítka (ořezaná, neořezaná 9 už není free ) jsem se vrátil zpět k osmičce (verze 8.0.1489 ) má 8 funkčních štítů i sandbox...atd. jen je třeba zakázat automatické aktualizace programu a nechat jen aktualizovat antivir. databázi.. tedy ne samotný program. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|