Úvod > Fórum > Hardware > Notebooky > Packard bell - zasekávání

Packard bell - zasekávání

05.12.2013 13:48
příspěvků:1

Zdravím,

už delší dobu se setkávám s problémem, který už mne hodně štve. Napadlo mne napsat na fórum, zda se najde někdo, kdo by věděl, jak můj problém vyřešit.

Mám notebook značky packard bell easynote LS11 HR. Koupil jsem ho i s windowsem 7 Home. Při zakoupení v něm bylo nainstalované nějaké to prostředí od packard bellu. Můj problém se začal objevovat, od té doby, kdy se poprvé seknul.

Vždy to má zhruba stejný průběh: systém se posekává, okna zamrzají, neodpovídají. Chrome ,,čeká na mezipaměť", a všechno padá, neodpovidá. Udělal jsem to, že jsem windows přeinstaloval. Dal jsem tam widows 8. Po 14 dnech používání zase - stejný problém. Celý počítat se zničeho nic tak zpomalí, že je prakticky nepoužitelný. Okna neodpovídají, samy se ukončují. Někdy, jak počítač jenom restartuji, tak systém napíše něco ve smyslu že se stala chyba a při dalším (automatickém) restartu se systém hází do automatických oprav. Automatické opravy ani nenaběhnou. Objeví se jen černá obrazovka z myší a tím končím. Počítač musím znova přeinstalovat. Tím ale po 14 dnech začne celé znova. Zrovna včera naposledy se mi to stalo 2x. Počítač jsem přeinstaloval, po pár hodinách to zase celé spadlo.

Vyzkoušel už jsem dost tak verzí widowsu. Sedmy, Osmy.. Pokaždé to udělat skoro tu samou věc, dalo by se říci, že skoro ve stejných intervalech (týden - 14 dní).

Žádná data už do počítače netahám - vše mám na dropboxu (50 GB) a vždy tu složku jen nechám stáhnout do Pc.

Z programů používám Word, Autocad, chrome, winrar a pdf. To je vše, co do toho počítače instaluji. Nic víc nepotřebuji.

Už mne vážně nebaví to pořád instalovat znova, předtím, než počítač dám do servisu (pokud vůbec tuto závadu objeví), zkouším možnost se zeptat tady.

Kdyby někdo věděl, proč mi to dělá - budu velice rád za odpovědi.

PS: právě stahuji oficiální verzi MS Windows ze stránek MS. Neuvědomuji si, zda jsem tu měl i tuto verzi.

Mám oficiálně koupený klíč na Winwos 7 Home. Zkoušel jsem ale všechny verze Windowsu. Linux mi nechce najít ovladače na internet, tak jsem to vzdal.

02.01.2014 21:40
příspěvků:1

Mám obdobný, ne-li stejný problém.

Packard Bell EasyNote LS44HR, W7 Home Premium. Začal se sekat po vyjetí ze spořiče, tak jsem spořič vypnul, ale seká se stejně a dost mi to vadí. Plocha vypadá nevinně, jen pak nereaguje na nic (Chrome, i když nereaguje, tak jde i po záložkách vypnout). K reinstalu Windows jsem ještě raději nepřikročil.

03.01.2014 10:57
příspěvků:5 728

stahnete hwmonitor a mrknete se na teploty. Popripade zkusit ramtest (ma ho temer kazda linuxova distribuce, treba ubuntu, pousti se pri vyberu bootovani).

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace