Úvod > Fórum > Ostatní > Testovací fórum > Otestujte svůj HW a pochlubte se svými výsledky z 3DMark

Otestujte svůj HW a pochlubte se svými výsledky z 3DMark

02.06.2013 02:23
ověřen
příspěvků:2 028

Otestujte svůj HW a pochlubte se svými výsledky z 3DMark

Prosím vkládejte výsledky jen z 3DMarku (nejnovejší verze v1.0)

http://www.guru3d.com/files_get/3dmark_download,2.html

vzdálená plocha Team Viewer (pro pomoc na dálku) http://www.teamviewer.com/cs/index.aspx Připojte se k PCforum.cz na facebooku http://www.facebook.com/pages/PCforumcz/123041544477075 ........
02.06.2013 02:32
ověřen
příspěvků:2 028

zde je mé skóre:
http://www.3dmark.com/3dm/723369
už by chtěla vyměnit grafika...

vzdálená plocha Team Viewer (pro pomoc na dálku) http://www.teamviewer.com/cs/index.aspx Připojte se k PCforum.cz na facebooku http://www.facebook.com/pages/PCforumcz/123041544477075 ........
02.06.2013 09:13
příspěvků:5 548

Zapomels na chudaky s integrivanou gpu

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
02.06.2013 12:43
ověřen
příspěvků:1 280

D Dobře, já radši ani zkoušet nebudu

CPU: Intel Core i5 3330 RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1333MHz CL9 MB: Gigabyte B75M-D3H, s.1155, DDR3, mATX GK: AMD r7 260x 2gb, Zdroj: Fortron FSP500-60GLN Disky: Hitachi 160GB + Seagate 500gb OS: Windows 7 Ultimate 64bit, Windows 10 Pro 64bit
02.06.2013 13:09
příspěvků:271

Já se raději nebudu "chlubit", protože bych se moc nepochlubil, ale vím, že to chce lepší grafiku, Sapphire HD4870 mi odešla a teď mám AMD 4600. Docela downgrade. Ale lepší než nic.

02.06.2013 14:14
příspěvků:5 548

http://www.3dmark.com/3dm/725385

amd a8-3870k (vypnuta GPU) + 6870, zakladni takt. Zvlastni, ze v jednom testu mam oproti martinovi navrch, v jednom hure. V praxi ale budeme na tom ve hrach uplne stejne.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
02.06.2013 14:56
ověřen
příspěvků:2 028

cadej a Rubik3: nikdo se vám smát nebude jde jen o výsledky

radeksima: tvůj procesor má jednu výhodu, umí mít zaplou integrovanou + pcie (myslím že HD6670 a vyšší)

takže by si měl možná navrch ty

vzdálená plocha Team Viewer (pro pomoc na dálku) http://www.teamviewer.com/cs/index.aspx Připojte se k PCforum.cz na facebooku http://www.facebook.com/pages/PCforumcz/123041544477075 ........
02.06.2013 19:07
příspěvků:5 548

Naopak. 6670 a nizsi

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
13.10.2013 21:05
příspěvků:24

http://www.3dmark.com/3dm/1398308

13.10.2013 21:12
příspěvků:542

Já mám noťásek HP Compaq 6720s s integrovanou a nemůžu si ho vynadávat :-D

Procesor:
Intel Celeron M 530 s frekvencí 1,73 GHz
L2 cache 1 MB
FSB 533 MHz
Čipset:
Intel 960GL Express
Paměť:
1 x 1 GB DDR2 667 MHz
2 sloty pro max. 4 GB
Grafická karta:
Intel Graphics Media Accelerator X3100

Je to strašně starý notebook a chtěl bych ho trochu upravit, aby se na něm dalo aspoň trochu hrát :-D

GzM
16.10.2013 17:37
příspěvků:88

http://www.3dmark.com/3dm/1414646

Názor ?

OS: Windows 10 - 64bit Procesor - AMD Quad Core FX4100 Pamäť - Kingston 2x 4GB DDR3 Grafická karta - ATi HD 6850 1GB DDR5 Doska - MSI 760GM-P23 (FX) Zdroj - SeaSonic SS-400ET Bronze 400W HDD - WD 1TB,500GB
24.03.2014 23:22
ověřen
příspěvků:1 280

I já se po dlouhé době přidávám se svými výsledky :-)

http://www.3dmark.com/3dm/2739023

CPU: Intel Core i5 3330 RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1333MHz CL9 MB: Gigabyte B75M-D3H, s.1155, DDR3, mATX GK: AMD r7 260x 2gb, Zdroj: Fortron FSP500-60GLN Disky: Hitachi 160GB + Seagate 500gb OS: Windows 7 Ultimate 64bit, Windows 10 Pro 64bit
24.03.2014 23:29
příspěvků:5 548

No, mám a10-3870k a radeon 6870, přemýšlel jsem o té 260x, ale evidentně mi nic moc nepřinese :-D

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
25.03.2014 00:11
ověřen
příspěvků:1 280

To by se nejspíš opravdu nevyplatilo. já ještě uvažoval o gtx 750ti, ale kalkulací šlo tohle Amd do slevy o 400kc, neodolal jsem :-)

CPU: Intel Core i5 3330 RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1333MHz CL9 MB: Gigabyte B75M-D3H, s.1155, DDR3, mATX GK: AMD r7 260x 2gb, Zdroj: Fortron FSP500-60GLN Disky: Hitachi 160GB + Seagate 500gb OS: Windows 7 Ultimate 64bit, Windows 10 Pro 64bit
© 2007-2017 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace