Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > NTB Nenačítá séťovou adresu

NTB Nenačítá séťovou adresu

20.10.2012 11:46
příspěvků:1

Přítelkyně má počítač Pujitsu Siemens Amilo Pro V3515. Originálně v něm byly naisntalovány Win Vista Basic se kterými byl ale PC dost zabržděný. Když už to bylo neúnosné, tak jsem jsem ji přeinstaloval systém na Win XP Professional SP 3. Doma nám všechno chodí tak jak má, PC se normálně k WiFi připojí. Problém nastane když se chce připojit v bytě, kde bydlí přes týden (práce). Internet je tam od UPC přes WiFi sdílený od souseda. NTB se někdy připojí, někdy nenačtě IP adresu, někdy hlásí že je slabý signál. Nevíte někdo čím by to mohlo být?

Napadá mě, že když jsem stahoval ovladače, tak ovladač na automatic update je tam jen pro 32b Visty, ne pro XP, ale nakonec jsem ovladače nějak postahoval a všechno rozchodil. Co mi hlava nebere je stav, kdy doma všechno funguje, ale v druhém bytě to spíš nejde než jde. Původně jsem si myslel, že je problém u souseda, ale když se zkusí připojit přes mobil, tak se normálně přihlásí (i na mém NTB tam vždycky net funguje).

Můžou za tím být ovladače nebo to, že jsem ji do tho nacpaal XP místo Vist? Díky za rady

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace